Ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ κάθε Τετάρτη για κρούσματα σε παιδιά

Η κυβέρνηση παρακολουθεί την πορεία της πανδημίας και στην εκπαιδευτική κοινότητα και ανάλογα με τα δεδομένα στα σχολεία -και εφόσον χρειαστεί- θα υπάρξει παρέμβαση, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Παράλληλα αναφέρθηκε στο σχέδιο της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού στα σχολεία υπογραμμίζοντας ότι κάθε Τετάρτη

Η κυβέρνηση παρακολουθεί την πορεία της πανδημίας και στην εκπαιδευτική κοινότητα και ανάλογα με τα δεδομένα στα σχολεία -και εφόσον χρειαστεί- θα υπάρξει παρέμβαση, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Παράλληλα αναφέρθηκε στο σχέδιο της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού στα σχολεία υπογραμμίζοντας ότι κάθε Τετάρτη θα ανακοινώνονται από τον ΕΟΔΥ αναλυτικά τα στοιχεία για τα παιδιά από 4 έως 17 ετών που νοσούν.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε ότι στην ηλικιακή αυτή ομάδα έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τα κρούσματα το τελευταίο διάστημα, προσθέτοντας ότι υπάρχει κυβερνητικό σχέδιο για να παραμείνουν ανοιχτά τα σχολεία με τον εμβολιασμό των παιδιών, το ειδικό πλαίσιο λειτουργίας εντός των σχολείων αλλά και στο προαύλιο αλλά και το αυξημένο τέστινγκ.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Πηγή

Πηγή fantomas.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν