Εκτίθεστε με αυτά που λέτε – Γάμος είναι η μάνα, ο πατέρας και τα παιδιά – FANTOMAS.GR

Την άποψη ότι «η Ελλάδα πεθαίνει δημογραφικά και εμείς ασχολούμαστε με τον γάμο των ομοφυλοφίλων», εξέφρασε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, μιλώντας στην Βουλή, στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την «ισότητα στον πολιτικό γάμο». Ολόκληρη η ομιλία του Κ. Βελόπουλου Το 2023 ήταν χρονιά – σοκ για τις γεννήσεις. Είχαμε μόνον 73.000 γεννήσεις

Την άποψη ότι «η Ελλάδα πεθαίνει δημογραφικά και εμείς ασχολούμαστε με τον γάμο των ομοφυλοφίλων», εξέφρασε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, μιλώντας στην Βουλή, στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την «ισότητα στον πολιτικό γάμο».

Ολόκληρη η ομιλία του Κ. Βελόπουλου

Το 2023 ήταν χρονιά – σοκ για τις γεννήσεις. Είχαμε μόνον 73.000 γεννήσεις στην Ελλάδα! Είναι οι λιγότερες που έχουν καταγραφεί τα τελευταία 9 χρόνια!
Η Ελλάδα πεθαίνει δημογραφικά και εμείς ασχολούμαστε με τον γάμο των ομοφυλοφίλων. Ο ελληνικός πληθυσμός θα μειωθεί κατά 30% έως το 2100. Θέλετε να φτιάξουμε σε 20, σε 30 σε 50 χρόνια ένα μουσείο του ελληνικού έθνους, για να έχουμε να το θυμόμαστε. Όπως ακριβώς έχει γίνει με τους Σουμέριους και με τους Χετταίους. Από το 2019 φωνάζω να μιλήσουμε για το δημογραφικό και δεν υπάρχει βούληση γι’ αυτό. Αντίθετα θέλετε να το λύσετε μέσω της λαθρομετανάστευσης.
Η ΝΔ προσκυνά τη νέα θρησκεία της WOKE ατζέντας. Λένε διαρκώς ότι το κράτος νομοθετεί και η Εκκλησία πρέπει να ασχολείται με τα δικά της ζητήματα. Εδώ μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου του κου. Μαρινάκη, εισβάλλετε στα χωράφια της Εκκλησίας, ορίζοντας μέχρι και το τι είναι αμαρτία. Η Εκκλησία είναι η Ελληνική Κοινωνία και πρέπει να μιλάει. Έρχεστε να επιβάλετε μια νέα θρησκεία για εσάς. Την WOKE θρησκεία. Η WOKE κουλτούρα είναι στην πραγματικότητα μία νέα (κοσμική) θρησκεία. Έχει τις δομές (κοινωνία των πολιτών), έχει τα δόγματα (το φύλο είναι φάσμα), έχει τις τελετές (gay pride), έχει τους ιεροεξεταστές (cancel culture) και επιδιώκει να αποβάλει τον χριστιανισμό από τον δημόσιο χώρο, προκειμένου να είναι αυτή ο αποκλειστικός νομέας του. Με αυτό τον τρόπο διχάζετε τον λαό. Εδώ και πέντε χρόνια διχάζετε τον λαό, με τα Lockdown, με τα εμβόλια, τώρα με αυτό.

Προσκυνάτε ό,τι δυτικόφερτο και αντιφατικό υπάρχει. Και εμείς με την Δύση είμαστε, αλλά με την υγιή Δύση. Εάν ψηφιστεί ο νόμος για τον γάμο των ομοφυλόφιλων ανοίγει ο ασκός του Αιόλου. Θα πρέπει να αναγνωριστούν δικαιώματα σε: διαφορετικές τουαλέτες (στις ΗΠΑ υπάρχουν!), παρένθετες μητέρες, τρίτο φύλο στα σχολεία, θα πρέπει να υπάρχει ποσοστό επί των προσλήψεων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, θα σταματήσουμε να αναφερόμαστε σε «μητέρα» και «πατέρα» και θα αναφερόμαστε σε «γονέα1» και «γονέα2». Δεν υπάρχουν μόνο κοινωνικές, αλλά και οικονομικές επιπτώσεις. Πού θα σταματήσει όλη αυτή η τρέλλα; Αν ψηφιστεί το ν/σ για τον γάμο των ομοφυλόφιλων θα πρέπει να μπει ποσόστωση και στην βουλή για όλα τα φύλα! Πόσα είναι; Ξέρει κάποιος; Ας μας πει…
Αποδέχεστε ό,τι παρανοϊκό φέρνει η Δύση και το λέω γιατί βλέπω κάποια παρανοϊκά πράγματα. Έχω εδώ (δείχνει φωτο) ένα απόσπασμα από την «σεξουαλική αγωγή» του Π.Ο.Υ., που αρχίζει από την γέννηση του παιδιού. Αναφέρει λοιπόν ότι στις ηλικίες από 0 έως 4 ετών, τα παιδιά πρέπει να διδάσκονται για την απόλαυση και την ευχαρίστηση όταν αγγίζουν το σώμα τους, συμπεριλαμβανομένου του αυνανισμού, στην πρώιμη παιδική ηλικία των 0 έως 4 ετών!!! Δύση! Μπράβο. Και μην μου πείτε πάλι για επιστήμες. Για εμάς αυτές οι απόψεις οδηγούν στον απανθρωπισμό του ανθρώπου. Βγάζει τον άνθρωπο εκτός φυσικό πρόσωπο και ιδιότητα εκτός κοινωνίας.
Είστε οπαδοί της πολιτικής ορθότητας. Η δικτατορία της πολιτικής ορθότητας οδηγεί τον κόσμο προς τις παραδοσιακές αξίες. Ο Ουμπέρτο Έκο είχε πει: «…η πολιτική ορθότητα τείνει να μετατραπεί σε νέας μορφής φονταμενταλισμό. Σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, θέματα που συχνά ενοχλούν και τυγχάνουν επιτιμητικών χαρακτηρισμών, ειρωνικών σχολίων και χλευασμού απόψεων, οι ανησυχίες μεγάλου μέρους του πληθυσμού αγνοούνται στο πλαίσιο μιας «πολιτικής ορθότητας», που θεωρεί ότι ως θέσφατο κατέχει την απόλυτη ορθότητα μιας άποψης, η οποία δεν δέχεται καν επανεξέτασης.
Όσο ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ φέρεστε έτσι απέναντι στην κοινωνία και σε όσα ενώνουν τα παιδιά με την κοινωνία, τόσο θα απομακρύνεστε από αυτήν και τόσο πιο κοντά θα έρχεστε την κατάρρευση. Εμείς είμαστε το μόνο ανάχωμα που μπορεί να σταματήσει την κατάρρευση της χώρας.

Στην πρόσφατη συζήτηση για τους λαθρομετανάστες, είχαμε την τυπική εφαρμογή της σύγχρονης πολιτικής ορθότητας. Είχαμε δήλωση υπουργού που είπε ότι γίνονται αποδεκτοί στην χώρα οι λαθρομετανάστες για γεωστρατηγικούς λόγους. Πού το είδατε αυτό; Άλλη δήλωση υπουργού, που ισχυρίστηκε ότι ο γάμος των ομοφυλόφιλων ενώνει το έθνος. Άλλη δήλωση από το βήμα της βουλής πως «όσοι αρνούνται τη δυνατότητα του γάμου στα ομόφυλα ζευγάρια, αποδυναμώνουν τον θεσμό του γάμου»! Μα αυτό δεν είναι λογική. Εκτίθεστε με αυτά που λέτε. Γάμος είναι η μάνα, ο πατέρας και τα παιδιά. Δεν σας λέμε αρλούμπες ούτε μπουρδολογούμε!

Σε όλη αυτή την παράνοια, σας έχει απαντήσει ο μέγας Γιώργος Σεφέρης, όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι είμαστε απόγονοι του Λεωνίδα και του Θεμιστοκλή. Είπε λοιπόν: «όχι. Είμαστε απόγονοι της μάνας, που μας μίλησε ελληνικά, προσευχήθηκε ελληνικά, μας νανούρισε με παραμύθια για τον Οδυσσέα, τον Ηρακλή, τον Λεωνίδα και τον Παπαφλέσσα και ένιωθε την ψυχή της να βουρκώνει τη Μεγάλη Παρασκευή μπροστά στο ξόδι του Θεανθρώπου».
Αυτό που με ενοχλεί είναι ένας ιδιότυπος ρατσισμός για την αντίθετη άποψη, κατά τον οποίο αποδίδονται γενικόλογοι χαρακτηρισμοί στην άλλη άποψη, μπαίνουν ταμπέλες σε διαφωνούντες, καθιστώντας τους αντικείμενο χλευασμού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos