Εκλογές 2023 στο Κανάλι Ένα 90,4. Όλες οι εξελίξεις LIVE

Εκλογές 2023 στο Κανάλι Ένα 90,4. Όλες οι εξελίξεις LIVE

LIVE https://www.kanaliena.gr/     Την Κυριακή 25 Ιουνίου 2023, το Κανάλι Ένα 90,4 μεταδίδει λεπτό προς λεπτό το κλίμα των εκλογών, τις εξελίξεις και τις πληροφορίες από τα επιτελεία των κομμάτων. Το δημοσιογραφικό επιτελείο του ραδιοφωνικού σταθμού του Πειραιά, με ειδικές εκπομπές και συνδέσεις, μεταφέρει τον παλμό από τα εκλογικά τμήματα καθώς και τη ροή

LIVE

https://www.kanaliena.gr/

 

 

Την Κυριακή 25 Ιουνίου 2023, το Κανάλι Ένα 90,4 μεταδίδει λεπτό προς λεπτό το κλίμα των εκλογών, τις εξελίξεις και τις πληροφορίες από τα επιτελεία των κομμάτων. Το δημοσιογραφικό επιτελείο του ραδιοφωνικού σταθμού του Πειραιά, με ειδικές εκπομπές και συνδέσεις, μεταφέρει τον παλμό από τα εκλογικά τμήματα καθώς και τη ροή των εκλογικών αποτελεσμάτων. Φιλοξενεί εκπροσώπους των πολιτικών παρατάξεων και αναλύει τις εξελίξεις που δρομολογούνται την επόμενη μέρα σε έναν Εκλογικό Ραδιομαραθώνιο, με συνεχή ροή ειδήσεων και την αξιοπιστία της δημοσιογραφικής ομάδας του Καναλιού Ένα 90,4.

Στο στούντιο, σχολιάζουν την εκλογική επικαιρότητα και τα επίσημα αποτελέσματα του Υπουργείου Εσωτερικών, οι έγκριτοι δημοσιογράφοι του σταθμού μας, με συνεχείς συνδέσεις και καλεσμένους.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα – Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

08:00-09:00 «Με τα παιδιά του Πειραιά» με την Σταυρούλα Μέντη και τον Παναγιώτη Φύτρα

09:00-12:00 «Από Σαράντα Κύματα» με τον Γιώργο Σαραντάκο και την Χρύσα Σαραντοπούλου. Ο παλμός των εκλογών με απευθείας ανταποκρίσεις από τα εκλογικά τμήματα.

12:00-14:00 «Λόγος και Αντίλογος» με τον Νίκο Παρασκευά. Χρηστικές πληροφορίες για την διαδικασία των εκλογών.

14:00-16:00 «Καφεδάκι εκλογών» με τον Σπύρο Μιχαλόπουλο. Σχολιασμός ποικίλης ύλης, τραγούδια και ειδήσεις που έχουν … αλλά και δεν έχουν να κάνουν με τις εκλογές. Ότι λέμε στον καφέ.

16:00-18:00 Election Day με τον Νίκο Ξανθάκο. Τραγούδια λίγο πριν τα exit polls.

Από τις 18:00 «Εκλογές στο Κανάλι Ένα 90,4»

Το Κανάλι Ένα 90,4 στον παλμό των εκλογών με ένα ραδιομαραθώνιο ενημέρωσης που θα ξεκινήσει μία ώρα πριν κλείσουν οι κάλπες, στις 6 το απόγευμα!

Οι έγκριτοι δημοσιογράφοι Βασίλης Ταλαμάγκας, Χάρης Παυλίδης και Νίκος Μπαρδούνιας από το στούντιο του Δημοτικού Ραδιοφώνου Πειραιά, αναλύουν τα αποτελέσματα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Opinion Poll Ζαχαρία Ζούπη.

Συνεχείς συνδέσεις με τους Γιώργο Σαραντάκο, Βελίκα Καραβάλτσιου, τον πολιτικό συντάκτη της ΕΡΤ Νότη Ανανιάδη και ολόκληρο το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού από τα στρατηγεία των κομμάτων και τα εκλογικά κέντρα των υποψηφίων του Πειραιά, θα ενημερώνουν άμεσα και έγκυρα τους ακροατές του Καναλιού Ένα 90,4 καθ” όλη τη διάρκεια της εκλογικής βραδιάς.

09:00-18:00 Δελτία Ειδήσεων ανά μία ώρα

Πηγή fantomas.gr

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos