ΕΕΤΑΑ – Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2021: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους δικαιούχους

ΕΕΤΑΑ – Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2021: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους δικαιούχους

Σήμερα θα αναρτηθούν τα προσωρινά αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ. Θα ακολουθήσουν οι ενστάσεις από τους ενδιαφερόμενους, ενώ τα οριστικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 20 Αυγούστου. Τα voucher για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς φέτος θα συμπεριλαμβάνουν και τις μητέρες που εργάζονται στο Δημόσιο, καθώς εντάχτηκαν 15.000 επιπλέον δικαιούχοι μέσα από την αύξηση του

Σήμερα θα αναρτηθούν τα προσωρινά αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ. Θα ακολουθήσουν οι ενστάσεις από τους ενδιαφερόμενους, ενώ τα οριστικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 20 Αυγούστου.

Τα voucher για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς φέτος θα συμπεριλαμβάνουν και τις μητέρες που εργάζονται στο Δημόσιο, καθώς εντάχτηκαν 15.000 επιπλέον δικαιούχοι μέσα από την αύξηση του προϋπολογισμού με επιπλέον 30.000.000 ευρώ.

Στις μητέρες- δικαιούχους θα χορηγηθεί ένα voucher αξίας 180 ευρώ ανά μήνα για την κάλυψη του κόστους των βρεφονηπιακών σταθμών της επιλογής τους.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΠηγήΠηγή

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν