Δ. Καιρίδης: Αισιόδοξος για την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης αναφορικά με το σύμφωνο για το μεταναστευτικό

Δ. Καιρίδης: Αισιόδοξος για την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης αναφορικά με το σύμφωνο για το μεταναστευτικό

Tην αισιοδοξία του για την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης αναφορικά με το σύμφωνο για το μεταναστευτικό και το άσυλο κατά τη διάρκεια της βελγικής προεδρίας εξέφρασε ο Υπουργός για τη Μετανάστευση και το Άσυλο, Δημήτρης Καιρίδης στην δήλωση που έκανε κατά την άφιξή του στο άτυπο συμβούλιο των αρμόδιων υπουργών στις Βρυξέλλες. Ανταπόκριση: Ειρήνη Ζαρκαδούλα «Αλλά

Greece New Government

Tην αισιοδοξία του για την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης αναφορικά με το σύμφωνο για το μεταναστευτικό και το άσυλο κατά τη διάρκεια της βελγικής προεδρίας εξέφρασε ο Υπουργός για τη Μετανάστευση και το Άσυλο, Δημήτρης Καιρίδης στην δήλωση που έκανε κατά την άφιξή του στο άτυπο συμβούλιο των αρμόδιων υπουργών στις Βρυξέλλες.

Ανταπόκριση: Ειρήνη Ζαρκαδούλα

«Αλλά έχουμε ακόμα πολλές προκλήσεις να αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να ενισχύουμε τόσο την εξωτερική όσο και την εσωτερική διάσταση της διαχείρισης, της μετανάστευσης» προσέθεσε η ο κ. Καιρίδης επισημαίνοντας ότι υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή «και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στις μεταναστευτικές ροές στην Ευρώπη».

www.ertnews.gr

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos