Δράσεις προστασίας του θαλασσίου περιβάλλοντος

Δράσεις προστασίας του θαλασσίου περιβάλλοντος

Μπορεί αντίστροφη μέτρηση για το ημερολογιακό τέλος του καλοκαιριού να βρίσκεται σε εξέλιξη, αυτό όμως δεν σημαίνει και το σταμάτημα της επαγρύπνησης, ώστε να μειωθούν οι δυσάρεστες επιπτώσεις στο θαλάσσιο περιβάλλον, από ανθρώπινες δραστηριότητες. Όπως αναφέρει η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος – HELMEPA: «Γι’ αυτό μετά από κάθε καλοκαιρινή μας εξόρμηση, μαζεύουμε όλα μας

Μπορεί αντίστροφη μέτρηση για το ημερολογιακό τέλος του καλοκαιριού να βρίσκεται σε εξέλιξη, αυτό όμως δεν σημαίνει και το σταμάτημα της επαγρύπνησης, ώστε να μειωθούν οι δυσάρεστες επιπτώσεις στο θαλάσσιο περιβάλλον, από ανθρώπινες δραστηριότητες.

Όπως αναφέρει η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος – HELMEPA: «Γι’ αυτό μετά από κάθε καλοκαιρινή μας εξόρμηση, μαζεύουμε όλα μας τα σκουπίδια από την παραλία».

Σε νέα δράση εθελοντικού καθαρισμού, προχωρούν το Σάββατο τα μέλη του Ομίλου Αυτοδυτών Λουτρακίου / Loutraki Dive Club στη λίμνη Βουλιαγμένης.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΠηγήΠηγή

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν