Διεκόπη οριστικά το Μπέτις – Σεβίλλη, οπαδός εκσφενδόνισε σιδερένια ράβδο στο κεφάλι παίκτη των φιλοξενούμενων (εικόνες + βίντεο)

Διεκόπη οριστικά το Μπέτις – Σεβίλλη, οπαδός εκσφενδόνισε σιδερένια ράβδο στο κεφάλι παίκτη των φιλοξενούμενων (εικόνες + βίντεο)

Οριστική διακοπή στο σεβιγιάνικο ντέρμπι, καθώς οπαδός πέταξε σιδερένια ράβδο εντός του αγωνιστικού χώρου, η οποία κατέληξε στο κεφάλι του μέσου της Σεβίλλης, Χορδάν.   Πρωτοφανείς εικόνες «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», λίγες στιγμές έπειτα από το τέρμα ισοφάρισης των «βερδιμπλάνκος». Όλα άρχισαν στο 39ο λεπτό, δευτερόλεπτα αφού ο Ναμπίλ Φεκίρ διαμόρφωσε το 1-1 χάρη σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Κατά τη

Οριστική διακοπή στο σεβιγιάνικο ντέρμπι, καθώς οπαδός πέταξε σιδερένια ράβδο εντός του αγωνιστικού χώρου, η οποία κατέληξε στο κεφάλι του μέσου της Σεβίλλης, Χορδάν.

 

Πρωτοφανείς εικόνες «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», λίγες στιγμές έπειτα από το τέρμα ισοφάρισης των «βερδιμπλάνκος».

Όλα άρχισαν στο 39ο λεπτό, δευτερόλεπτα αφού ο Ναμπίλ Φεκίρ διαμόρφωσε το 1-1 χάρη σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών των γηπεδούχων, έγινε ρίψη του αντικειμένου στο κεφάλι του Χορδάν, ο οποίος και έπεσε στο χορτάρι προκαλώντας την άμεση κινητοποίηση του ιατρικού επιτελείου.

Ο διαιτητής Μπενγκοέτσα ήταν ακριβώς μπροστά στον Ισπανό μέσο, συνεπώς, αντίκρισε από πολύ κοντά το περιστατικό και κατευθύνθηκε προς τους πάγκους των δύο ομάδων για τις απαραίτητες συζητήσεις.

Λίγα λεπτά αργότερα, έδωσε εντολή στις αποστολές να επιστρέψουν στα αποδυτήρια.

Όσον αφορά την κατάσταση του Χορδάν, φάνηκε να συνέρχεται γρήγορα μετά το σφοδρό χτύπημα.

 

Πηγή

Πηγή fantomas.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν