«Διαζύγιο» του Ιωνικού με τον Αναγνωστόπουλο

«Διαζύγιο» του Ιωνικού με τον Αναγνωστόπουλο

Όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο Ιωνικός Νικαίας, ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα μετά από κοινή απόφαση των δύο πλευρών. Η ομάδα της Νίκαιας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον 27χρονο «πορτιέρη» και μάλιστα στην ανακοίνωσή της, τον ευχαρίστησε για την προσφορά του σε αυτή. Η ανακοίνωση του Ιωνικού Νικαίας: «Η ΠΑΕ

Όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο Ιωνικός Νικαίας, ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα μετά από κοινή απόφαση των δύο πλευρών.

Η ομάδα της Νίκαιας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον 27χρονο «πορτιέρη» και μάλιστα στην ανακοίνωσή της, τον ευχαρίστησε για την προσφορά του σε αυτή.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού Νικαίας:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο. Ο Αλέξανδρος αποτέλεσε τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας μας κατά την περασμένη σεζόν, βάζοντας και αυτός το χεράκι του για να επιστρέψουμε στην Super League 1. Η οικογένεια του Ιωνικού θέλει να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στον σύλλογο αυτόν τον ενάμιση χρόνο και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Πηγή

Πηγή fantomas.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν