Δέντρο έπεσε στον περίβολο εστιατορίου όπου δειπνούσαν Μενέντεζ – Πάϊατ – Δύο τραυματίες (video)

Δέντρο έπεσε στον περίβολο εστιατορίου όπου δειπνούσαν Μενέντεζ – Πάϊατ – Δύο τραυματίες (video)

Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα μετά από την πτώση ενός δέντρου σε κεντρικό εστιατόριο των Αθηνών, όπου δειπνούσε ο Αμερικανός Πρέσβης Τζέφρι Πάιατ και ο Γερουσιαστής και ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας, Μπομπ Μενέντεζ. Από την πτώση του μεγάλου δέντρου στον περίβολο του εστιατορίου, τραυματίστηκε σοβαρά ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και ένας

Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα μετά από την πτώση ενός δέντρου σε κεντρικό εστιατόριο των Αθηνών, όπου δειπνούσε ο Αμερικανός Πρέσβης Τζέφρι Πάιατ και ο Γερουσιαστής και ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας, Μπομπ Μενέντεζ.

Από την πτώση του μεγάλου δέντρου στον περίβολο του εστιατορίου, τραυματίστηκε σοβαρά ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και ένας σερβιτόρος.

Ο θόρυβος από το σπάσιμο του δέντρου τρόμαξε, όπως ήταν φυσικό τη συνοδεία και των δύο αμερικανών αξιωματούχων που τέθηκαν σε συναγερμό, φοβούμενοι κάθε ενδεχόμενο.

Το ατυχές περιστατικό συνέβη στις εννέα το βράδυ χθες (25/8),  πίσω από τη Μητρόπολη Αθηνών.

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Μπατζάκη / ΕΡΤ

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΠηγήΠηγή

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν