Δέδας: «Ηρθαμε να βάλουμε δύσκολα στον Ολυμπιακό, το διασκεδάσαμε και παίξαμε καλά»

Δέδας: «Ηρθαμε να βάλουμε δύσκολα στον Ολυμπιακό, το διασκεδάσαμε και παίξαμε καλά»

Ικανοποιημένος με την εμφάνιση των παικτών της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Στέφανος Δέδας στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς της ΑΕΚ στην ΕΡΤ: «Ήρθαμε να βάλουμε δύσκολα στον Ολυμπιακό με στρατηγική και αυταπάρνηση. Για να κάναμε την υπέρβαση θα έπρεπε να ήμασταν πιο εύστοχοι. Είναι

Ικανοποιημένος με την εμφάνιση των παικτών της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Στέφανος Δέδας στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς της ΑΕΚ στην ΕΡΤ:

«Ήρθαμε να βάλουμε δύσκολα στον Ολυμπιακό με στρατηγική και αυταπάρνηση. Για να κάναμε την υπέρβαση θα έπρεπε να ήμασταν πιο εύστοχοι. Είναι δύσκολη η διαχείριση, το διασκεδάσαμε, παίξαμε καλά και πάμε στη διακοπή με καλή ψυχολογία.

Ξέραμε αν είμαστε κοντά στο σκορ θα δυσκολέψουμε τον Ολυμπιακό. Θέλαμε ο Φλιώνης να σκοράρει στο ένας εναντίον ενός. Είδαμε Έλληνες παίκτες με καλή απόδοση από την πλευρά μας. Ελπίζουμε να έχουμε κι άλλα πρόσωπα για να παίζουμε κανονικά… διπλό στην προπόνηση.

Για Λάνγκφορντ: «Δεν είναι σε κατάσταση για να αγωνιστεί. Βοηθάει η διακοπή για να βρει τα πατήματα του. Ο χρόνος κυλάει υπέρ του, έχει διάθεση».

 

Πηγή

Πηγή fantomas.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν