Γυμναστής κατέρριψε παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για μάθημα γυμναστικής σε μεγαλύτερο υψόμετρο

Γυμναστής κατέρριψε παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για μάθημα γυμναστικής σε μεγαλύτερο υψόμετρο

Ιδιοκτήτης βρετανικού γυμναστηρίου οδήγησε ομάδα ορειβατών στην κορυφή Μέρα, στο Νεπάλ σε μάθημα γυμναστικής διάρκειας 30 λεπτών σε υψόμετρο 6.476 μέτρων για να καταρρίψει παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες. Ο Τιμ Μέγκινσον, ιδιοκτήτης του Body Shape Fitness στο Έλι της Αγγλίας, έκανε το μάθημα γυμναστικής μετά από εννέα ημέρες αναρρίχησης με τους οκτώ συντρόφους του. «Μείναμε στην

Ιδιοκτήτης βρετανικού γυμναστηρίου οδήγησε ομάδα ορειβατών στην κορυφή Μέρα, στο Νεπάλ σε μάθημα γυμναστικής διάρκειας 30 λεπτών σε υψόμετρο 6.476 μέτρων για να καταρρίψει παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες.

Ο Τιμ Μέγκινσον, ιδιοκτήτης του Body Shape Fitness στο Έλι της Αγγλίας, έκανε το μάθημα γυμναστικής μετά από εννέα ημέρες αναρρίχησης με τους οκτώ συντρόφους του. «Μείναμε στην κατασκήνωση στη Μέρα και τη δέκατη μέρα φτάσαμε στην κορυφή της στα 6.476 μέτρα» είπε ο Μέγκινσον στην εφημερίδα Ely Standard.

Ο γυμναστής είχε στόχο να ξεπεράσει το προηγούμενο ρεκόρ των 5.714 μέτρων (18,746.72 ποδιών) το οποίο κατέχουν συμμετέχοντες στον Αγώνα Δρόμου με Εμπόδια σε μεγαλύτερο υψόμετρο, στο όρος Κιλιμάντζαρο της Τανζανίας το 2021. «Όλοι ήταν προσηλωμένοι στο εγχείρημα στο έργο και όλοι συμμετείχαν με θετική διάθεση» είπε η Μέγκινσον.

Ο Τιμ Μέγκινσον τόνισε ότι η αναρρίχηση περιλάμβανε επίσης μια προσπάθεια στο σκάκι στο μεγαλύτερο υψόμετρο.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ertnews.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν