Β. Σπανάκης: «Οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη έχουν θετικό πρόσημο» (ηχητικό)

Β. Σπανάκης: «Οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη έχουν θετικό πρόσημο» (ηχητικό)

Για ανακοινώσεις με «θετικό πρόσημο» έκανε λόγο, αναφερόμενος στις εξαγγελίες Μητσοτάκη από το βήμα της ΔΕΘ, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Σπανάκης. Μιλώντας στο Κανάλι Ένα 90.4 και στην εκπομπή «Προπαντός ψυχραιμία», ο γαλάζιος βουλευτής τόνισε πως οι κινήσεις της κυβέρνησης δίνουν προοπτική στη νέα γενιά και αντιμετωπίζουν μια σειρά από προβλήματα, όπως αυτό

Για ανακοινώσεις με «θετικό πρόσημο» έκανε λόγο, αναφερόμενος στις εξαγγελίες Μητσοτάκη από το βήμα της ΔΕΘ, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Σπανάκης. Μιλώντας στο Κανάλι Ένα 90.4 και στην εκπομπή «Προπαντός ψυχραιμία», ο γαλάζιος βουλευτής τόνισε πως οι κινήσεις της κυβέρνησης δίνουν προοπτική στη νέα γενιά και αντιμετωπίζουν μια σειρά από προβλήματα, όπως αυτό του νέου κύματος ανατιμήσεων.

Ακόμη, ο κος. Σπανάκης είπε πως η κυβέρνηση θα φέρει και άλλα θετικά μέτρα, όσο υπάρχει ο απαραίτητος δημοσιονομικός χώρος. Σχολιάζοντας, μάλιστα, μια φράση του Πρωθυπουργού περί «πολιτικού, αξιακού και πολιτισμικού χάσματος» με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο βουλευτής κατέδειξε τη διαφορετική πολιτική που άσκησαν οι δύο παρατάξεις στο θέμα της φορολογίας.  Κλείνοντας, ο Β. Σπανάκης, απαντώντας στα σενάρια για πρόωρες εκλογές, τόνισε πως κάτι τέτοιο δεν τον ανησυχεί προσωπικά, αφού  «η κυβέρνηση κερδίζει καθημερινά την εμπιστοσύνη των πολιτών».

ΠηγήΠηγή

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν