Βραδιά του Ερευνητή στο Καστελλόριζο την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου

Βραδιά του Ερευνητή στο Καστελλόριζο την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου

Ττην Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:30 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση στους μαθητές της Σαντραπείας Αστικής Σχολής στο Καστελλόριζο στο πλαίσιο της δράσης «Ερευνητές στα Σχολεία», της Βραδιάς του Ερευνητή 2023 στο ΕΜΠ, με θέμα «Αειφόρος ανάπτυξη – Πράσινη και ψηφιακή μετάβαση». Η δράση θα προβληθεί ζωντανά στο ertnews.gr μέσω του καναλιού YouTube από τον σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=RDaK3CfA9T8. Επιπρόσθετα, μετά

88259cf7938a4d80b11fdb98cded8914

Ττην Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:30 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση στους μαθητές της Σαντραπείας Αστικής Σχολής στο Καστελλόριζο στο πλαίσιο της δράσης «Ερευνητές στα Σχολεία», της Βραδιάς του Ερευνητή 2023 στο ΕΜΠ, με θέμα «Αειφόρος ανάπτυξη – Πράσινη και ψηφιακή μετάβαση».

Η δράση θα προβληθεί ζωντανά στο ertnews.gr μέσω του καναλιού YouTube από τον σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=RDaK3CfA9T8.

Επιπρόσθετα, μετά το πέρας της εκδήλωσης θα γίνει η επίσημη παράδοση στον Δήμαρχο Μεγίστης – Καστελλορίζου του ηλεκτρονικού υλικού με την Πλατφόρμα Ανάπτυξης και το Γεωπληροφορικό Σύστημα των παρεμβάσεων για την αειφόρο ανάπτυξη του νησιού, του ερευνητικού προγράμματος ΑΕΙ “Αειφόρος Ανάπτυξη Λιγότερο Αναπτυγμένων Περιοχών με τη Δημιουργία Νέων Τουριστικών Πόρων και Προϊόντων μέσω Ανάλυσης, Τεκμηρίωσης, Μοντελοποίησης, Διαχείρισης και Διατήρησης Πολιτιστικού Αποθέματος με χρήση Εφαρμογών των Τεχνολογιών της Πληροφορικής”.

www.ertnews.gr

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos