Βρέθηκαν εκτοξευτήρας και μαχαίρια μέσα στο κλειστό του Ρέντη – DNA ψάχνει η ΕΛΑΣ

Βρέθηκαν εκτοξευτήρας και μαχαίρια μέσα στο κλειστό του Ρέντη – DNA ψάχνει η ΕΛΑΣ

Υπολείμματα από ναυτική φωτοβολίδα φέρεται να εντοπίστηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού «Μελίνα Μερκούρη», όπου έγιναν τα επεισόδια το βράδυ της Πέμπτης, με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό ενός 31χρονου αστυνομικού. Πληροφορίες αναφέρουν πως βρέθηκε μέρος του σωλήνα της φωτοβολίδας, η οποία εκτοξεύτηκε με στόχο το πόδι  του αστυνομικού.Πηγές τονίζουν πως εντοπίστηκαν εκτοξευτήρας και μαχαίρια μέσα

Υπολείμματα από ναυτική φωτοβολίδα φέρεται να εντοπίστηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού «Μελίνα Μερκούρη», όπου έγιναν τα επεισόδια το βράδυ της Πέμπτης, με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό ενός 31χρονου αστυνομικού.

Πληροφορίες αναφέρουν πως βρέθηκε μέρος του σωλήνα της φωτοβολίδας, η οποία εκτοξεύτηκε με στόχο το πόδι  του αστυνομικού.
Πηγές τονίζουν πως εντοπίστηκαν εκτοξευτήρας και μαχαίρια μέσα στις τουαλέτες του κλειστού γυμναστηρίου του Ρέντη, όπου οι χούλιγκαν άναψαν φωτιά και έκαψαν τα ρούχα τους για να σβήσουν τα ίχνη τους.

Ίδιες πηγές σημειώνουν πως τα συγκεκριμένα ευρήματα έχουν ήδη σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (Δ.Ε.Ε.) της Αστυνομίας για περαιτέρω έλεγχο και αποτυπώματα.

Πηγή fantomas.gr

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos