Βίντεο: Πλημμύρες στην Ισπανία – Όχημα παρασύρθηκε από χείμαρρο

Βίντεο: Πλημμύρες στην Ισπανία – Όχημα παρασύρθηκε από χείμαρρο

Βίντεο αυτόπτη μάρτυρα από την περιοχή Μούρθια της Ισπανίας την Πέμπτη (25 Μαΐου) δείχνει έναν οδηγό να παρασύρεται από ταχέως ρέοντα πλημμυρικά ύδατα. Τα πλάνα δείχνουν τον οδηγό ενός κόκκινου αυτοκινήτου να προσπαθεί να διασχίσει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στη Molina de Segura πριν το αυτοκίνητο παρασυρθεί γρήγορα από τα ορμητικά νερά. Οι καταρρακτώδεις βροχές που

Βίντεο αυτόπτη μάρτυρα από την περιοχή Μούρθια της Ισπανίας την Πέμπτη (25 Μαΐου) δείχνει έναν οδηγό να παρασύρεται από ταχέως ρέοντα πλημμυρικά ύδατα.

Τα πλάνα δείχνουν τον οδηγό ενός κόκκινου αυτοκινήτου να προσπαθεί να διασχίσει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στη Molina de Segura πριν το αυτοκίνητο παρασυρθεί γρήγορα από τα ορμητικά νερά.

Οι καταρρακτώδεις βροχές που ακολούθησαν μια παρατεταμένη ξηρασία μετέτρεψαν δρόμους σε ποτάμια σε πόλεις κατά μήκος της μεσογειακής ακτής της Ισπανίας.

Ισχυρές βροχοπτώσεις έπληξαν επίσης την κεντρική Ισπανία καθώς και μέσα και γύρω από την πρωτεύουσα Μαδρίτη.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, οι ισπανικές αρχές έκλεισαν προληπτικά σχολεία, πανεπιστήμια και παιδικούς σταθμούς, αφού οι βροχές άφησαν πίσω τους πλημμυρισμένα υπόγεια και βυθισμένα αυτοκίνητα.

Πηγή: Reuters

www.ertnews.gr

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos