Βίντεο: Ο τετράτροχος βοηθός του Αϊ-Βασίλη παραδίδει δώρα στο Ελσίνκι

Βίντεο: Ο τετράτροχος βοηθός του Αϊ-Βασίλη παραδίδει δώρα στο Ελσίνκι

Ένα ηλεκτρικό ρομπότ διανομής, στα πρότυπα των εμβληματικών γαλλικών φορτηγών Citroen H-Type, περιπλανιέται στους χιονισμένους δρόμους του Ελσίνκι, ενθουσιάζοντας τους κατοίκους με τα μάτια που ανοιγοκλείνουν και τη διασκεδαστική του εμφάνιση. Αυτή την εορταστική περίοδο, το Ελσίνκι εξετάζει τη δυνατότητα χρήσης αυτόνομων ρομπότ για να αντιμετωπίσει την πρόκληση της παράδοσης δώρων και δεμάτων εν μέσω

Ένα ηλεκτρικό ρομπότ διανομής, στα πρότυπα των εμβληματικών γαλλικών φορτηγών Citroen H-Type, περιπλανιέται στους χιονισμένους δρόμους του Ελσίνκι, ενθουσιάζοντας τους κατοίκους με τα μάτια που ανοιγοκλείνουν και τη διασκεδαστική του εμφάνιση.

Αυτή την εορταστική περίοδο, το Ελσίνκι εξετάζει τη δυνατότητα χρήσης αυτόνομων ρομπότ για να αντιμετωπίσει την πρόκληση της παράδοσης δώρων και δεμάτων εν μέσω των δυσχερών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη σκανδιναβική χώρα.

Το πρότζεκτ URBANE, που χρηματοδοτείται από την ΕΕ για τέσσερα χρόνια, είναι αφιερωμένο στην ανάπτυξη λύσεων για την διανομή δεμάτων χωρίς εκπομπές ρύπων. Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, αυτόνομα φορτηγά διανομής κάνουν την εμφάνιση τους στους δρόμους του Ελσίνκι, της Βαρκελώνης, του Βαγιαδολίδ, της Μπολόνια, της Καρλσρούης αλλά και της Θεσσαλονίκης.

Πηγή: afp

www.ertnews.gr

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos