Α.Τσιτσιπάς: «Δεν χρειάστηκε να κάνει το εμβόλιο ο Στέφανος, οι αθλητές έχουν δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα»

Α.Τσιτσιπάς: «Δεν χρειάστηκε να κάνει το εμβόλιο ο Στέφανος, οι αθλητές έχουν δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα»

Απαντήσεις σχετικά με την απόφαση του Στέφανου Τσιτσιπά να μην εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού έδωσε ο πατέρας του Απόστολος. Ο Απόστολος Τσιτσιπάς σε επικοινωνία που είχε με την ΕΡΤ και την εκπομπή «από τις 6» υποστήριξε πως οι αθλητές έχουν δυνατό ανοσοποιητικό για να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση, ενώ απέφυγε να απαντήσει για το κατά πόσο είναι

Απαντήσεις σχετικά με την απόφαση του Στέφανου Τσιτσιπά να μην εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού έδωσε ο πατέρας του Απόστολος.

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς σε επικοινωνία που είχε με την ΕΡΤ και την εκπομπή «από τις 6» υποστήριξε πως οι αθλητές έχουν δυνατό ανοσοποιητικό για να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση, ενώ απέφυγε να απαντήσει για το κατά πόσο είναι αναγκαία τα εμβόλια, δηλώνοντας πως έχει εμπιστοσύνη στην Πολιτεία.

 

«Δεν χρειάστηκε να κάνει το εμβόλιο, όπως και οι περισσότεροι συναθλητές του. Οι αθλητές έχουν αρκετά δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση προκύψει. Λαμβάνουν τα μέτρα που είναι απαραίτητα (μάσκες, ελεγχόμενες μετακινήσεις), βρίσκονται σε ελεγχόμενο περιβάλλον και κάνουν σχεδόν κάθε μέρα PCR και ANTIGEN TESTS όπως και ο καθένας μας φαντάζομαι όταν χρειάζεται» και προσέθεσε:

«Ο καθένας, ανάλογα με τις ανάγκες που έχει, εκτιμά τις συνθήκες και πράττει. Όσον αφορά για την αναγκαιότητα των εμβολίων, πιστεύω ότι έχουμε μεγάλο αριθμό σπουδαίων επιστημόνων και σπουδαίων ειδικών γιατρών και είμαι πεπεισμένος ότι μπορούν αλλά και επιβάλλεται αν ενημερώνουν τους πολίτες σχετικά με το τι πρέπει να ακολουθήσουν για να θωρακίσουν την υγεία τους».

Πηγή

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν