Αυτό είναι το νοσοκομείο που βομβαρδίστηκε στην Γάζα

Αυτό είναι το νοσοκομείο που βομβαρδίστηκε στην Γάζα

Το Νοσοκομείο Al-Ahli, παλαιότερα γνωστό ως Al-Mamadani,  έχει φιλοξενήσει χιλιάδες αμάχους της Γάζας, οι οποίοι γλίτωσαν από τον έντονο βομβαρδισμό των πόλεων τους. Το νοσοκομείο που υποστηρίζεται από τους Αμερικανούς Φίλους της Επισκοπής της Ιερουσαλήμ και έχει διαδραματίσει κρίσιμο ρόλο όλα αυτά τα χρόνια στην παροχή επείγουσας ιατρικής περίθαλψης στους Παλαιστίνιους στη Λωρίδα της Γάζας

Το Νοσοκομείο Al-Ahli, παλαιότερα γνωστό ως Al-Mamadani,  έχει φιλοξενήσει χιλιάδες αμάχους της Γάζας, οι οποίοι γλίτωσαν από τον έντονο βομβαρδισμό των πόλεων τους.

Το νοσοκομείο που υποστηρίζεται από τους Αμερικανούς Φίλους της Επισκοπής της Ιερουσαλήμ και έχει διαδραματίσει κρίσιμο ρόλο όλα αυτά τα χρόνια στην παροχή επείγουσας ιατρικής περίθαλψης στους Παλαιστίνιους στη Λωρίδα της Γάζας μετατράπηκε σε εκατόμβη νεκρών .

Το δίκτυο Al Jazeera, επικαλούμενο πληροφορίες από το υπουργείο Υγείας στη Λωρίδα της Γάζας, μετέδωσε πως εκφράζονται φόβοι ότι περισσότεροι από 500 άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου Αλ Αχλί στο κέντρο της Γάζας.

Πηγή fantomas.gr

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos