Ροή ειδήσεων

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ… Σκληρή ανακοίνωση Γκιουλέκα: “Γιατί άραγε κρίνονται  με άλλα μέτρα και άλλα σταθμά οι ομάδες της Θεσσαλονίκης; Φτάνει πια!”

Την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, σύμφωνα με την οποία η ΠΑΕ Άρης τιμωρείται με ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών από το ερχόμενο πρωτάθλημα, σχολίασε ο βουλευτής ΝΔ ‘Α Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας:

«Φτάνει πια!
Τι γίνεται, επιτέλους, με την Θεσσαλονίκη;

Μια ακόμη ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο Άρης, υφίσταται μια πολύ σκληρή δοκιμασία με την απόφαση της αφαίρεσης έξι βαθμών από την κιτρινόμαυρη ομάδα.

Και πάλι η Θεσσαλονίκη στο στόχαστρο, την ώρα που βαριές και αποδεδειγμένες περιπτώσεις άλλων ομάδων κρίθηκαν με σκανδαλώδη επιείκεια.

Παλαιότερα, είχαμε την τιμωρία μιας άλλης ιστορικής Θεσσαλονικιώτικης ομάδας, του ΠΑΟΚ. Φέτος ήλθε η σειρά του Άρη, στον οποίον εξαντλείται μια πρωτοφανής αυστηρότητα, που αδικεί κατάφωρα την πορεία και την αθλητική ιστορία αυτής της ομάδας.

Γιατί άραγε κρίνονται με άλλα μέτρα και άλλα σταθμά οι ομάδες της Θεσσαλονίκης; Είναι η πολλοστή φορά που διαπιστώνουμε ότι στις ομάδες της πρωτεύουσας της Μακεδονίας, η κρίση των υπευθύνων είναι ιδιαίτερα βαριά και αμείλικτη.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!», δήλωσε ο Κ.Γκιουλέκας.Πηγή

Check Also

Η μεγάλη ευκαιρία των γονικών παροχών – Χωρίς φόρο και χωρίς όριο

Χωρίς φόρο θα μπορούν από την 1η Οκτωβρίου 2021 να μεταβιβάσουν οι γονείς στα παιδιά …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *