“Απόβαση” Ferrari στην Κέρκυρα – Ένα από τα πιο ακριβά super car στο νησί των Φαιάκων

“Απόβαση” Ferrari στην Κέρκυρα – Ένα από τα πιο ακριβά super car στο νησί των Φαιάκων

Στο Λιστόν, στην Πλακάδα και σε διάφορα σημεία της παλιάς πόλης της Κέρκυρας εκτίθεται, ένα από τα πιο όμορφα και ακριβά super car, Ferrari 488 PISTA, το οποίο κοστίζει στην μικρότερη του έκδοση σχεδόν 500.000 ευρώ. Κάθε χρόνο το Ferrari club της Ιταλίας φέρνει αντίκες Ferrari στην Κέρκυρα. Το συγκεκριμένο μοντέλο της Ferrari μαγνήτισε τα

Στο Λιστόν, στην Πλακάδα και σε διάφορα σημεία της παλιάς πόλης της Κέρκυρας εκτίθεται, ένα από τα πιο όμορφα και ακριβά super car, Ferrari 488 PISTA, το οποίο κοστίζει στην μικρότερη του έκδοση σχεδόν 500.000 ευρώ.

Κάθε χρόνο το Ferrari club της Ιταλίας φέρνει αντίκες Ferrari στην Κέρκυρα. Το συγκεκριμένο μοντέλο της Ferrari μαγνήτισε τα βλέμματα των κατοίκων της περιοχής αλλά και των τουριστών, που έσπευσαν να φωτογραφηθούν με το αυτοκίνητο και να απαθανατίσουν την στιγμή.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του Ferrari Club, που έφεραν αυτό το super car στην Κέρκυρα, ανέφεραν πως «για να αγοράσεις ένα τέτοιο καινούργιο αυτοκίνητο θα πρέπει να είσαι κάτοχος τουλάχιστον δύο Ferrari και να έχεις περάσει μια πολύμηνη εκπαίδευση για τον τρόπο οδήγησης της».

www.ertnews.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν