ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ-ΡΙΖΕΣ-ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΚΡΙΤΑΣ

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ-ΡΙΖΕΣ-ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΚΡΙΤΑΣ

Πληθώρα κόσμου παρακολουθησε την εξαιρετική εκδήλωση του συλλόγου Επιστημόνων Χαλανδρίου ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ, , ένας σύλλογος που έχΠληθώρα κόσμου παρακολουθησε την εξαιρετική εκδήλωση του συλλόγου Επιστημόνων Χαλανδρίου ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ, , ένας σύλλογος που έχει μεγάλη παράδοση στην διοργάνωση επιτυχημένων εκδηλώσεων . Ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου Μάνος Κρανιδης , του οποίου η παρουσία ήταν απόλυτα θετική στην πολυπληθή εκδήλωση  

Πληθώρα κόσμου παρακολουθησε την εξαιρετική εκδήλωση του συλλόγου Επιστημόνων Χαλανδρίου ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ, , ένας σύλλογος που έχΠληθώρα κόσμου παρακολουθησε την εξαιρετική εκδήλωση του συλλόγου Επιστημόνων Χαλανδρίου ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ, , ένας σύλλογος που έχει μεγάλη παράδοση στην διοργάνωση επιτυχημένων εκδηλώσεων .

Ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου Μάνος Κρανιδης , του οποίου η παρουσία ήταν απόλυτα θετική στην πολυπληθή εκδήλωση   , δημοσιοποιησε με ανακοίνωση του ,  τα συγχαρητήρια προς τον πρόεδρο και το ΔΣ του συλλόγου για την επιτυχία της εκδήλωσης .

“Θερμά συγχαρητήρια για την υπέροχη εκδήλωση στο Σύλλογο Επιστημόνων Χαλανδρίου ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ, στο Σύλλογο Ρίζες Σύνδεσμος Μικρασιατών Κωνσταντινουπολιτών, στην Ένωση Ποντίων Χαλανδρίου ”Ο Ακρίτας”,στο παράρτημα Χαλανδρίου της Ελληνικής Εστίας και βέβαια στο ΕΘΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ της κας Μαρίας Κανατσούλη,  αλλά και σε όλους και όλες , τους υπέροχους καλλιτέχνες και εθελοντές που συμμετείχαν.

Με την εξαίρετη παρουσία πολλών συναδέλφων, σημαντικών προσωπικοτήτων και βέβαια την παρουσία άνω των 400 φίλων και συμπολιτών μας.

Μάνος Κρανίδης”

Πηγή fantomas.gr

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos