Αποκάλυψη του Μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών για 70 γαλάζιους βουλευτές

Αποκάλυψη του Μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών για  70 γαλάζιους βουλευτές

Περί τους 70 βουλευτές της Ν.Δ. του τηλεφώνησαν για να τον συγχαρούν μετά όσα είπε για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Πρόκειται για τον μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών, ο οποίος το αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Star Κεντρικής Ελλάδος. Στην ίδια συνέντευξη ο σεβασμιότατος κάρφωσε αριστοτεχνικά τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη, που μάλωσε την Εκκλησία επειδή

Περί τους 70 βουλευτές της Ν.Δ. του τηλεφώνησαν για να τον συγχαρούν μετά όσα είπε για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Πρόκειται για τον μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών, ο οποίος το αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Star Κεντρικής Ελλάδος.

Στην ίδια συνέντευξη ο σεβασμιότατος κάρφωσε αριστοτεχνικά τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη, που μάλωσε την Εκκλησία επειδή θεωρεί αμαρτία την ομοφυλοφιλία. «Θεωρούμε τόσες άλλες συμπεριφορές αμαρτία και δεν θα θεωρήσουμε αυτήν;» σχολίασε και πρόσθεσε: «Επειδή είναι κυβερνητικός εκπρόσωπος και το ψέμα αμαρτία είναι».

Οσον αφορά τον έντονο τρόπο με τον οποίο εξέφρασε τις απόψεις του για τους ΛΟΑΤΚΙ, ο μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών  δικαιολογήθηκε ως εξής: «Τα είπα με τον γνωστό μακεδονίτικο τρόπο, ».

 

Πηγή fantomas.gr

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos