Απεγκλωβίστηκαν άλλοι δύο Έλληνες από το Αφγανιστάν

Απεγκλωβίστηκαν άλλοι δύο Έλληνες από το Αφγανιστάν

Άλλοι δύο Έλληνες πολίτες απεγκλωβίστηκαν από το Αφγανιστάν και βρίσκονται στη Βρετανία και το Κατάρ, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές. Θα επιστρέψουν στην Ελλάδα μέσα στο Σαββατοκύριακο. Το βράδυ του Σαββάτου, στις 23.00 αναμένεται να αφιχθεί στην Αθήνα από το Λονδίνο Έλληνας πολίτης που εργάζονταν στο Αφγανιστάν, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές. Ο απεγκλωβισμός του έγινε από

Άλλοι δύο Έλληνες πολίτες απεγκλωβίστηκαν από το Αφγανιστάν και βρίσκονται στη Βρετανία και το Κατάρ, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές. Θα επιστρέψουν στην Ελλάδα μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Το βράδυ του Σαββάτου, στις 23.00 αναμένεται να αφιχθεί στην Αθήνα από το Λονδίνο Έλληνας πολίτης που εργάζονταν στο Αφγανιστάν, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές. Ο απεγκλωβισμός του έγινε από την Βρετανία, κατόπιν συνεννοήσεων μεταξύ των υπουργείων Εξωτερικών των δύο χωρών, μετά από σχετικές οδηγίες του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια.

Η ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο ήταν σε συνεχή επαφή μαζί του και του παρείχε κάθε δυνατή βοήθεια, τόνισαν οι ίδιες πηγές.

Επίσης, άλλος ένας Έλληνας πολίτης έφτασε στο Κατάρ, έχοντας απεγκλωβιστεί από τις ΗΠΑ. Αναμένεται να αφιχθεί στα Χανιά την Κυριακή γύρω στις 18.00 μέσω Αθηνών (τράνζιτ). Η ελληνική πρεσβεία στη Ντόχα του παρέχει προξενική συνδρομή.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΠηγήΠηγή

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν