Απίστευτο: Ανετος με 414 χλμ./ώρα στον αυτοκινητόδρομο… (video)

Απίστευτο: Ανετος με 414 χλμ./ώρα στον αυτοκινητόδρομο… (video)

Ένας κτηματομεσίτης που με τη Veyron του είχε σημειώσει 402 χλμ/ώρα το 2015, επανήλθε φέτος που πήρε μια Η Bugatti Chiron για να σπάσει το προσωπικό του ρεκόρ στην Autobahn. Είναι βασικό να γνωρίσουν όλοι πως κανένας νόμος δεν παραβιάστηκε κατά τη διάρκεια της δημιουργίας αυτού του video, στο οποίο πρωταγωνιστής είναι ο 58χρονος Radim Passer.

Ένας κτηματομεσίτης που με τη Veyron του είχε σημειώσει 402 χλμ/ώρα το 2015, επανήλθε φέτος που πήρε μια Η Bugatti Chiron για να σπάσει το προσωπικό του ρεκόρ στην Autobahn.

Είναι βασικό να γνωρίσουν όλοι πως κανένας νόμος δεν παραβιάστηκε κατά τη διάρκεια της δημιουργίας αυτού του video, στο οποίο πρωταγωνιστής είναι ο 58χρονος Radim Passer. Ο Passer, το 2015 με τη Veyron που είχε τότε στην κατοχή του, είχε «γράψει» ρεκόρ ταχύτητας σε δρόμο ανοιχτό στην κυκλοφορία, σημειώνοντας 402 χλμ./ώρα στο κομμάτι της Autobahn που δεν υπάρχει νομοθετημένο όριο ταχύτητας.

Φέτος επανήλθε με την Chiron που απέκτησε πρόσφατα, για να δει τι καλύτερο μπορεί να κάνει. Αφού έστειλε το αυτοκίνητο στο Molsheim, στην έδρα της Bugatti, για να του πιστοποιήσουν πως είναι σε θέση να κινηθεί με την ταχύτητα αυτή, βγήκε στο ίδιο κομμάτι της Autobahn και έφτασε τα 414 χλμ./ώρα.

H προσεγμένη παραγωγή δείχνει πως δεν είχαν μείνει και πολλά πράγματα στην τύχη, μια και ο Passer και η ομάδα του, έκαναν ότι μπορούσαν για να προβλέψουν οποιαδήποτε «ανωμαλία» στο σχέδιό τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Bugatti με τη Chiron Pur Sport εγκαινιάζει νέο τμήμα εξατομίκευσης
Η Bugatti Chiron Super Sport στο Nurburgring
H Bugatti ανακατασκεύασε τη Veyron 16.4 Grand Sport

Πηγή fantomas.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν