Αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση της Έφης Αχτσιόγλου και των «6+6»

Αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση της Έφης Αχτσιόγλου και των «6+6»

Η επίσημη αποχώρηση της Έφης Αχτσιόγλου και των «6+6» από το κόμμα αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, το πρωί της Πέμπτης (23/11) και θα συνοδεύεται με κείμενο στο οποίο θα εξηγούν τους λόγους της εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ. Σημειώνεται ότι η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του

Η επίσημη αποχώρηση της Έφης Αχτσιόγλου και των «6+6» από το κόμμα αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, το πρωί της Πέμπτης (23/11) και θα συνοδεύεται με κείμενο στο οποίο θα εξηγούν τους λόγους της εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται ότι η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ είναι προγραμματισμένη για τις 4 μ.μ με θέματα τον «προγραμματισμό του κόμματος και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας» καθώς και την «πρόταση του προέδρου για τη συγκρότηση άτυπου πολιτικού κέντρου».

Νωρίτερα, την αποχώρησή τους από τον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσαν με κοινή δήλωση τους, 90 μέλη του Τομέα Δικαιωμάτων του κόμματος, Μεταξύ των αποχωρούντων ο υπεύθυνος του τομέα Πάνος Λάμπρου και η συντονίστρια Βασιλική Κατριβάνου, καθώς και οι πρώην βουλευτές Αννέτα Καββαδία και Τασία Χριστοδουλοπούλου, που ανήκουν στην Ομπρέλα. Επιπλέον την αποχώρησή τους ανακοίνωσαν 21 μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Πειραιά.

Πηγή fantomas.gr

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos