Ανεπανάληπτο ρεκόρ στην ιστορία του NBA πέτυχε ο Γ. Αντετοκούνμπο

Δεν σταματάει να σπάει ότι ρεκόρ βρίσκει μπροστά του στον «μαγικό κόσμο» του NBA ο «Greek Freak». Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε το ματς κόντρα στους Ορλάντο Μάτζικ με 32 πόντους, 20 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Όλα αυτά τα πέτυχε 30 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα. Με αυτόν τον τρόπο… «δημιούργησε» ένα καινούργιο ρεκόρ στην ιστορία της

Δεν σταματάει να σπάει ότι ρεκόρ βρίσκει μπροστά του στον «μαγικό κόσμο» του NBA ο «Greek Freak».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε το ματς κόντρα στους Ορλάντο Μάτζικ με 32 πόντους, 20 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Όλα αυτά τα πέτυχε 30 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα. Με αυτόν τον τρόπο… «δημιούργησε» ένα καινούργιο ρεκόρ στην ιστορία της λίγκας.

Όπως αναφέρει το ΝΒΑ, ο Έλληνας σούπερ σταρ είναι πλέον ο παίκτης που χρειάστηκε τα λιγότερα λεπτά στην ιστορία από οποιονδήποτε άλλο παίκτη, για να παρουσιάσει 30 πόντους, 20 ριμπάουντ και 5 ασίστ, από τότε που άρχισε να υπάρχει σχετική μέτρηση, το 1951. Παράλληλα είναι το τρίτο παιχνίδι της καριέρας του με 30+ πόντους, 20+ ριμπάουντ και 5+ ασίστ. Οι μόνοι άλλοι παίκτες με περισσότερα τέτοια παιχνίδια είναι ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ (8), ο Κέβνιν Γκάρνετ (4) και ο Τιμ Ντάνκαν (4).

Πηγή

Πηγή fantomas.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν