Ανασχηματισμός λόγω… γκρίνιας

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει σας ενημερώνω εγκύρως ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ανακοινώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις αρχές της εβδομάδας τον περιβόητο ανασχηματισμό που είχε προαναγγελθεί εδώ και μήνες.

Αυτοί που εισηγούνται να προχωρήσει τις αλλαγές στην κυβέρνηση μέσα στον Αύγουστο γνωρίζουν πολύ καλά ότι η πρωτοβουλία του πρωθυπουργού θα καεί επικοινωνιακά, αφού ο περισσότερος κόσμος λείπει σε διακοπές και δεν ενδιαφέρεται για τις πολιτικές εξελίξεις.

Δημιουργία υπερ-υπουργείου

Η επίσπευση του ανασχηματισμού έχει σχέση με τους κραδασμούς που θα προκαλέσει σε επίπεδο κορυφαίων υπουργών.

Η δημιουργία ενός υπερ-υπουργείου, που θα έχει την απόλυτη αρμοδιότητα στη διαχείριση του κοινοτικού πακέτου στήριξης και του ΕΣΠΑ και στο οποίο πιθανότατα θα τοποθετηθεί επικεφαλής ο Θόδωρος Σκυλακάκης, προκαλεί ήδη έντονες αντιδράσεις.

Χωρίς ουσιαστικές αρμοδιότητες…

Οι Άδωνις Γεωργιάδης, Χρήστος Σταϊκούρας και Κωστής Χατζηδάκης κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς ουσιαστικές αρμοδιότητες. Γιαυτό συνεργάτες του πρωθυπουργού θεωρούν επιβεβλημένη την κίνηση επίσπευσης του ανασχηματισμού για να απορροφηθούν οι γκρίνιες στο διάστημα του Αυγούστου, που είναι μειωμένα τα αντανακλαστικά των Μέσων Ενημέρωσης.

Check Also

ΣΥΡΙΖΑ: 60 βουλευτές ζητούν να ανάψει το “πράσινο φως” για τα μονοκλωνικά αντισώματα

Την ανάγκη ενσωμάτωσης των μονοκλωνικών αντισωμάτων στη θεραπευτική στρατηγική της χώρας, μετά τη σχετική γνωμοδότηση …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *