Αναστασίου: «Επιβράβευση τα τελευταία αποτελέσματα»

Αναστασίου: «Επιβράβευση τα τελευταία αποτελέσματα»

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου, Γιάννης Αναστασίου, μίλησε για τα σερί θετικά αποτελέσματα του Παναιτωλικού, τονίζοντας πως παιχνίδια σαν το σημερινό, αποτελούν επιβράβευση της δουλειάς των παικτών. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου: Για την εξέλιξη της αναμέτρησης είπε: «Θα συνεχίσω να λέω αυτό που λέω τελευταία. Αρχικά όμως να πω

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου, Γιάννης Αναστασίου, μίλησε για τα σερί θετικά αποτελέσματα του Παναιτωλικού, τονίζοντας πως παιχνίδια σαν το σημερινό, αποτελούν επιβράβευση της δουλειάς των παικτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου:

Για την εξέλιξη της αναμέτρησης είπε:

«Θα συνεχίσω να λέω αυτό που λέω τελευταία. Αρχικά όμως να πω πως έγινε ένα ωραίο παιχνίδι. Ήταν διαφήμιση για το ποδόσφαιρο. Δύο ομάδες κοιτάξανε να κερδίσουν με κάθε τρόπο, είχαν πολλές ευκαιρίες και δημιούργησαν αρκετά. Ήταν ευχάριστο και για τους τηλεθεατές και θεωρώ πως τέτοια παιχνίδια, φέρνουν τον κόσμο στα γήπεδα. Συνεχίζουμε αυτή τη προσπάθεια που ξεκινήσαμε από τις 20 Νοεμβρίου και είμαστε σε καλύτερο φεγγάρι».

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο επιθετικό. Οπισθοχωρήσαμε μετά το 3-1, δεν ήμασταν αρκετά επιθετικοί και αφήσαμε τον ΟΦΗ να παίξει ελεύθερα. Όπως είπα και στα παιδιά, ο ΟΦΗ δεν θα σταματήσει να προσπαθεί. Είναι μια επιβράβευση τα τελευταία θετικά αποτελέσματα για τα παιδιά. Νομίζω όμως ότι πρέπει να έχουμε απαιτήσεις από τους εαυτούς μας, θέλουμε δουλειά στην άμυνα και δε γίνεται κάθε φορά για να κερδίσουμε να βάζουμε 3-4 γκολ, πρέπει να μην δεχόμαστε κιόλας».

Για το αν η απόκρουση του Μελίσσα θεωρείται κομβική στιγμή, απάντησε:

«Σίγουρα θέλει και τύχη, ειδικά για να κερδίσεις τέτοια παιχνίδια. Στην μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας, όπως είπα και στα παιδιά, πρέπει να την κυνηγάμε».

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Πηγή

Πηγή fantomas.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν