Ανακοίνωσε τον Βιτάλ ο Παναθηναϊκός

Ανακοίνωσε τον Βιτάλ ο Παναθηναϊκός

Την απόκτηση ως δανεικού για ένα χρόνο από την Κορίνθιανς του Ματέους Βιτάλ ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με οψιόν αγοράς 4 εκατ. ευρώ. Μάλιστα οι «πράσινοι» συνόδευσαν την ανακοίνωση με ένα video του παίκτη από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού από την Κορίνθιανς

Την απόκτηση ως δανεικού για ένα χρόνο από την Κορίνθιανς του Ματέους Βιτάλ ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με οψιόν αγοράς 4 εκατ. ευρώ. Μάλιστα οι «πράσινοι» συνόδευσαν την ανακοίνωση με ένα video του παίκτη από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού από την Κορίνθιανς του Βραζιλιάνου μέσου Ματέους ντα Σίλβα Βιτάλ.

Ο Ματέους Βιτάλ γεννήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 1998 στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας. Ποδοσφαιρικά μπήκε από νωρίς στην ακαδημία της Βάσκο ντα Γκάμα και στα 17 του ήταν ήδη μέλος της πρώτης ομάδας. Στον ιστορικό σύλλογο έμεινε μέχρι τα 20 χρόνια του οπότε και πωλήθηκε στην Κορίνθιανς. Άμεσα κατέκτησε και τον τίτλο του πρωταθλήματος Paulista, έχοντας μάλιστα ουσιαστική συμμετοχή σε αυτό. Το 2019 χρίστηκε διεθνής στην εθνική Νέων της Βραζιλίας.

Πηγή

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν