Αλεξάντερ Τσεφέριν: «Η UEFA εξετάζει τη διεξαγωγή Final Four στο Champions League»

Αλεξάντερ Τσεφέριν: «Η UEFA εξετάζει τη διεξαγωγή Final Four στο Champions League»

«Η μορφή του Φάιναλ Φορ θα μπορούσε να αποτελέσει βασική αλλαγή στη διοργάνωση», ανέφερε ο πρόεδρος της UEFA. Ο Τσεφέριν αποκάλυψε πως «η πρόταση δεν έχει συζητηθεί ακόμη εξαιτίας της πανδημίας, αλλά η άποψή μου είναι πως θα ήταν κάτι υπέροχο», σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα «Le Journal Du Dimanche». «Θα ήταν πιο ανταγωνιστικό

«Η μορφή του Φάιναλ Φορ θα μπορούσε να αποτελέσει βασική αλλαγή στη διοργάνωση», ανέφερε ο πρόεδρος της UEFA.

Ο Τσεφέριν αποκάλυψε πως «η πρόταση δεν έχει συζητηθεί ακόμη εξαιτίας της πανδημίας, αλλά η άποψή μου είναι πως θα ήταν κάτι υπέροχο», σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα «Le Journal Du Dimanche».

«Θα ήταν πιο ανταγωνιστικό και ενδιαφέρον για τους φιλάθλους. Το έχω συζητήσει με μερικούς προέδρους συλλόγων, όπως ο Αλ–Κελαϊφί και συμφωνούν με την ιδέα.

Η πιθανότητα ενός Φάιναλ Φορ δεν πρόκειται να εφαρμοστεί νωρίτερα από την αγωνιστική περίοδο 2024–2025», συμπλήρωσε ο επικεφαλής της Ανώτατης ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ενώ ολοκλήρωσε επισημαίνοντας πως «είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει η πρόταση διεξαγωγής Μουντιάλ κάθε δύο χρόνια. Δεν υπάρχει καμία λογική σε αυτό».

Πηγή

Πηγή fantomas.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν