Αλέξης Κούγιας: «Είναι σκοπός ζωής να ταυτίσω το όνομα μου μαζί με του Βαγγέλη Μαρινάκη και με τον Ολυμπιακό για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Αλέξης Κούγιας: «Είναι σκοπός ζωής να ταυτίσω το όνομα μου μαζί με του Βαγγέλη Μαρινάκη και με τον Ολυμπιακό για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Μετά την επίσημη ανακοίνωση για την ανάληψη καθηκόντων στον Ολυμπιακό ως νομικός εκπρόσωπος και αντιπρόεδρος που θα μάχεται για τα συμφέροντα της ομάδας στην Stoiximan Super League, ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για τη νέα του αποστολή, αναφέροντας πως μαζί με τον ισχυρό άνδρα των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλη Μαρινάκη, θα προσπαθήσουν να «ξεβρωμίσουν» το

Μετά την επίσημη ανακοίνωση για την ανάληψη καθηκόντων στον Ολυμπιακό ως νομικός εκπρόσωπος και αντιπρόεδρος που θα μάχεται για τα συμφέροντα της ομάδας στην Stoiximan Super League, ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για τη νέα του αποστολή, αναφέροντας πως μαζί με τον ισχυρό άνδρα των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλη Μαρινάκη, θα προσπαθήσουν να «ξεβρωμίσουν» το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Ο κεντρικός μου ρόλος είναι να υλοποιήσω το σχέδιο του Βαγγέλη Μαρινάκη να “ξεβρωμίσει” το ελληνικό ποδόσφαιρο, να “ξεβρωμίσει” απ’ αυτή την εγκληματική οργάνωση που από το 1996 έχει καταστρέψει την κορυφαία κοινωνική εκδήλωση στον κόσμο. Εν αντιθέσει με όλες τις χώρες του κόσμου, στην Ελλάδα πραγματικοί εγκληματίες, άνθρωποι ανήθικοι, που δεν έχουν φορέσει ποτέ σορτσάκι και τι σημαίνει το ποδόσφαιρο για 6,5 εκατομμύρια πολίτες το καταστρέφουν καθημερινά με αποτέλεσμα να αδειάσουν τα γήπεδα», τόνισε αρχικά ο κ. Κούγιας και συνέχισε:

«Κατέστρεψαν την καθημερινή συνήθεια όλων μας και εμένα συγκεκριμένα. Με μεγάλη μου χαρά κατάλαβα πως ο κ. Μαρινάκης θέλει να “ξεβρωμίσει” το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε κάποια στιγμή νόμιζε πως είχε σύμμαχο και άλλον, δεν θέλω να κατανομάσω κανέναν, ο οποίος και πάλι παραπλανήθηκε».

Έπειτα, τόνισε: «Η απόφαση του τεράστιου αυτού συλλόγου που έχω την τιμή να εκπροσωπώ και να είμαι και νομικός σύμβουλος είναι να φέρουμε ξανά την ποδοσφαιρική υγεία σε αυτό που όλοι αγαπάμε. Η προσπάθεια μας δεν θα γίνει μέσω ανακοινώσεων και εξαγγελιών. Θα γίνει μέσω θεσμικών οργάνων. Υπουργός Δικαιοσύνης είναι ο υπουργός που ξεμπρόστιασε την εγκληματική οργάνωση του 2002, ο Γιώργος Φλωρίδης και υπάρχει και ένας εισαγγελέας στον Άρειο Πάγο που γνωρίζει ποδόσφαιρο και έχει δώσει εντολή στους συνεργάτες του να κάνουν τα πάντα ώστε και η εγκληματική οργάνωση να φύγει και όλοι να πάνε στις φυλακές».

«Υπάρχουν ηχητικά ντοκουμένα»

Σε ερώτηση για το αν υπάρχουν αποδείξεις που να υποστηρίζουν τα λεγόμενά του, ο γνωστός ποινικολόγος, υποστήριξε: «Υπάρχουν. Μέχρι ηχητικά ντοκουμέντα. Η πρώτη προσπάθεια εξαφανίστηκε γιατί ο τότε Υπουργός είχε εξοστρακιστεί. Η δεύτερη προσπάθεια έπεσε στα χέρια ενός εφέτη ανακριτή ο οποίος πήρε σύνταξη γιατί η ανάκριση για το “κοριόπολις” πήρε έξι χρόνια και οι υποθέσεις είχαν παραγραφεί. Υπάρχουν στοιχεία. Άλλο να έχω πίσω μου το ιστορικό όνομα των Ιωαννίνων, της Παναχαϊκής και της ΑΕΛ και άλλο να έχεις αυτό που σηματοδοτεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο η τεράστια δύναμη που είναι ο Ολυμπιακός».

«Αν γνωρίζω κάτι καλά στη ζωή μου είναι το ποινικό δίκαιο και μπορώ να περηφανεύομαι πως απ’ όλους τους ιδιοκτήτες έχω παίξει και ποδόσφαιρο και με έχει ζήσει. Είναι σκοπός ζωής να ταυτίσω το όνομα μου μαζί με του Βαγγέλη Μαρινάκη και με τον Ολυμπιακό για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Να προσφέρω στο ελληνικό ποδόσφαιρο αυτά που μπορώ», συμπλήρωσε και αποκάλυψε:

«Θα είμαι μαζί με την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού παντού. Στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, παντού. Ώστε να μην επαναληφθούν φαινόμενα όπως αυτό με τον Χουάνκαρ όπου ο Ολυμπιακός οδηγήθηκε σαν “πρόβατο επί σφαγή” γιατί η αντιμετώπιση η νομική αυτής της υποθέσεως ήταν κωμική και το είχα πει και τότε. Υπάρχει μια ηρεμία πλέον στο ποδοσφαιρικό τμήμα και θέλουμε να συνοδεύσουμε αυτή την εξυγίανση με μια πραγματικά εξαιρετική ομάδα».

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos