ΑΕΚ: Χωρίς Αραούχο εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα, προπονήθηκε ο Λιβάι Γκαρσία

ΑΕΚ: Χωρίς Αραούχο εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα, προπονήθηκε ο Λιβάι Γκαρσία

Ο Σέρχιο Αραούχο δεν θα καταφέρει να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (20/02). Ο Αργεντινός επιθετικός της Ένωσης προπονήθηκε ατομικά σήμερα, παραμένοντας εκτός ομαδικού προγράμματος, καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλανίζει. Αυτό είναι και το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Αργύρης

Ο Σέρχιο Αραούχο δεν θα καταφέρει να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (20/02).

Ο Αργεντινός επιθετικός της Ένωσης προπονήθηκε ατομικά σήμερα, παραμένοντας εκτός ομαδικού προγράμματος, καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλανίζει.

Αυτό είναι και το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Αργύρης Γιαννίκης ενόψει της αναμέτρησης της 24ης αγωνιστικής της Super League, καθώς ο Λιβάι Γκαρσία σήμερα προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και θα βρεθεί στην αποστολή του «Δικέφαλου» την Κυριακή.

Μετά την ανησυχία που υπήρξε από κάποιες ενοχλήσεις που ένιωσε στη προπόνηση της Πέμπτης, σήμερα, ο επιθετικός από το Τρίνινταντ συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα και υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Πηγή

Πηγή fantomas.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν