ΑΕΚ: Στα Λιόσια Κολόμ – Βαουλέτ, περνούν αύριο ιατρικές εξετάσεις (pics/video)

ΑΕΚ: Στα Λιόσια Κολόμ – Βαουλέτ, περνούν αύριο ιατρικές εξετάσεις (pics/video)

Γράφει ο Γιάννης Κάρμας Σε ρυθμούς ανακοινώσεων μεταγραφών βρίσκεται η ΑΕΚ, αφού τις τελευταίες ημέρες έχουν επισημοποιηθεί οι συμφωνίες με τους Φλιώνη, Πετρόπουλο, Φιλιππάκο, Μπόγρη και Παππά. Ωστόσο, όπως έχει γίνει γνωστό η «Βασίλισσα» έχει συμφωνήσει και με ξένους παίκτες. Δύο εξ’ αυτών, οι Κίνο Κολόμ και Χουάν Πάμπλο Βαουλέτ «πάτησαν» Ελλάδα και βρέθηκαν στο

Γράφει ο Γιάννης Κάρμας

Σε ρυθμούς ανακοινώσεων μεταγραφών βρίσκεται η ΑΕΚ, αφού τις τελευταίες ημέρες έχουν επισημοποιηθεί οι συμφωνίες με τους Φλιώνη, Πετρόπουλο, Φιλιππάκο, Μπόγρη και Παππά. Ωστόσο, όπως έχει γίνει γνωστό η «Βασίλισσα» έχει συμφωνήσει και με ξένους παίκτες. Δύο εξ’ αυτών, οι Κίνο Κολόμ και Χουάν Πάμπλο Βαουλέτ «πάτησαν» Ελλάδα και βρέθηκαν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Εκεί τους περίμενε τόσο ο Στέφανος Δέδας (που συνομίλησε για αρκετή ώρα μαζί τους), όσο και ο Γιώργος Χήνας (GM) για να τους υποδεχτούν.

Ο Ισπανοανδορρανός διεθνής γκαρντ και ο Αργεντινός διεθνής φόργουορντ ξεναγήθηκαν στο νέο «Σπίτι» της ΑΕΚ και δήλωσαν ανυπόμονοι να μπουν σε ρυθμούς προετοιμασίας τις επόμενες μέρες.

Τέλος, ο Μάκης Αγγελόπουλος και οι συνεργάτες του, έχουν αρχίσει ήδη από σήμερα την προσπάθεια για την διευθέτηση των οικονομικών υποχρεώσεων που έχει η ομάδα (14 ban). Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ertnews, υπάρχει φως στο τούνελ και μέσα στα επόμενα 24ώρα, η «Βασίλισσα» θα έχει «ξεμπερδέψει» με το μεγαλύτερο μέρος από τα ban, που της έχει επιβάλλει η FIBA.

Δείτε παρακάτω video και φωτογραφίες που δημοσίευσε η ΚΑΕ ΑΕΚ στα μέσα κοινωνικής της δικτύωσης:

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: AEK BC

Πηγή

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν