Αγία Πετρούπολη: Άνδρας με μαχαίρι επιτέθηκε σε νηπιαγωγείο

Αγία Πετρούπολη: Άνδρας με μαχαίρι επιτέθηκε σε νηπιαγωγείο

Ένας άνδρας με μαχαίρι εισέβαλε σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο στην πόλη Κούντροβο (κοντά στην Αγία Πετρούπολη), στην Περιφέρεια του Λένιγκραντ. Συγκεκριμένα, ένας άνδρας με μαχαίρι εισέβαλε στο ιδιωτικό νηπιαγωγείο «Μικρή χώρα» στην Λεωφόρο της Ευρώπης στο Κούντροβο στην περιοχή του Λένινγκραντ. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, κανείς δεν τραυματίστηκε. Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο, αλλά ο


Ένας άνδρας με μαχαίρι εισέβαλε σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο στην πόλη Κούντροβο (κοντά στην Αγία Πετρούπολη), στην Περιφέρεια του Λένιγκραντ. Συγκεκριμένα, ένας άνδρας με μαχαίρι εισέβαλε στο ιδιωτικό νηπιαγωγείο «Μικρή χώρα» στην Λεωφόρο της Ευρώπης στο Κούντροβο στην περιοχή του Λένινγκραντ. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, κανείς δεν τραυματίστηκε. Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο, αλλά ο δράστης εξαφανίστηκε πριν από την άφιξή τους, με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να τον αναζητούν.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΠηγήΠηγή

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν