Έρχεται το Meta Verified, η συνδρομητική υπηρεσία για Facebook & Instagram – Το μηνιαίο της κόστος

Έρχεται το Meta Verified, η συνδρομητική υπηρεσία για Facebook & Instagram – Το μηνιαίο της κόστος

Στη δοκιμαστική εφαρμογή μιας συνδρομητικής υπηρεσίας θα προχωρήσει η Meta Platforms, η μητρική εταιρεία του Facebook και του Instagram. Η κίνηση αυτή έρχεται σε μια περίοδο που ο κολοσσός των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης διανύει μια δύσκολη περίοδο από οικονομικής άποψης. Συγκεκριμένα, η συνδρομητική υπηρεσία, που θα ονομάζεται Meta Verified, θα επιτρέπει στους χρήστες πιστοποιούν την

Meta Layoffs

Στη δοκιμαστική εφαρμογή μιας συνδρομητικής υπηρεσίας θα προχωρήσει η Meta Platforms, η μητρική εταιρεία του Facebook και του Instagram.

Η κίνηση αυτή έρχεται σε μια περίοδο που ο κολοσσός των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης διανύει μια δύσκολη περίοδο από οικονομικής άποψης.

Συγκεκριμένα, η συνδρομητική υπηρεσία, που θα ονομάζεται Meta Verified, θα επιτρέπει στους χρήστες πιστοποιούν την αυθεντικότητα των λογαριασμών τους.

Θα εφαρμοστεί από αυτήν την εβδομάδα, αρχικά στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία και το κόστος θα ξεκινά από τα 11,99 δολάρια τον μήνα και θα φτάνει μέχρι τα 14,99 δολάρια για τα συστήματα iOS της Apple και Android.

Σταδιακά, η συνδρομητική υπηρεσία θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες.

Η εν λόγω υπηρεσία θυμίζει αυτήν που εφαρμόζει ο Έλον Μασκ στο Twitter, η οποία στοιχίζει 11 δολάρια τον μήνα.

Υπενθυμίζεται ότι κι επιπλέον εφαρμογές, όπως το Snapchat της Snap Inc και το Telegram ξεκίνησαν από πέρσι συνδρομητικές υπηρεσίες, με στόχο να βρουν νέες πηγές εσόδων.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

www.ertnews.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν