Ένθετο Υγεία: Πάσχει από λύκο αλλά κατάφερε να γίνει επαγγελματίας χορεύτρια

Ένθετο Υγεία: Πάσχει από λύκο αλλά κατάφερε να γίνει επαγγελματίας χορεύτρια

Η Ηλέκτρα Βενετσάνου πάσχει από παιδί από ένα δύσκολο αυτοάνοσο ρευματικό νόσημα, το συστηματικό ερυθηματώδη λύκο. Η Ηλέκτρα, που το όνειρό της ήταν να γίνει χορεύτρια, κατάφερε με τον τρόπο ζωής της όχι μόνο να “κοιμίσει” το λύκο αλλά να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και μάλιστα σε επαγγελματικό επίπεδο. Μίλησε για τη ζωή της στη Σμαράγδα Αγορογιάννη.

Sequence 01.00_51_36_22.Still006

Η Ηλέκτρα Βενετσάνου πάσχει από παιδί από ένα δύσκολο αυτοάνοσο ρευματικό νόσημα, το συστηματικό ερυθηματώδη λύκο.

Η Ηλέκτρα, που το όνειρό της ήταν να γίνει χορεύτρια, κατάφερε με τον τρόπο ζωής της όχι μόνο να “κοιμίσει” το λύκο αλλά να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και μάλιστα σε επαγγελματικό επίπεδο. Μίλησε για τη ζωή της στη Σμαράγδα Αγορογιάννη.

Δείτε ακόμα στο Ένθετο για την ΥΓΕΙΑ του ΕΡΤNEWS:

Ρευματοειδής αρθρίτιδα: Η σημασία της έγκαιρης διάγνωσης και η θεραπεία με βιολογικούς παράγοντες

·      Μια πόρτα μπορεί να είναι πολύ «βαριά» για να ανοίξει, μια σκάλα μπορεί να φαντάζει ατέλειωτη για να την ανέβεις, ενώ ακόμη και μια σκούπα μπορεί να είναι «ασήκωτη»… Όλα αυτά δείχνουν ότι μπορεί να υπάρχει ρευματοειδής αρθρίτιδα. Η φλεγμονή και τα συμπτώματα που προκαλεί η ρευματοειδής αρθρίτιδα παρουσιάζουν εξάρσεις και υφέσεις και αυτό ενδέχεται να οδηγήσει σε καθυστέρηση της διάγνωσης άρα και καθυστέρηση στη χορήγηση της κατάλληλης θεραπείας για τον έλεγχο της νόσου και την αποφυγή της μόνιμης βλάβης των αρθρώσεων.

·      Μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία είναι σε εξέλιξη μέχρι τις 30 Οκτωβρίου από την Ελληνική Ρευματολογική Εταιρεία και την Επαγγελματική Ένωση Ρευματολόγων Ελλάδας. 39 ρευματολόγοι σε όλη την Ελλάδα δέχονται δωρεάν στην πρώτη επίσκεψη όσους θέλουν να κάνουν προληπτικά εξέταση ή υποψιάζονται ότι πάσχουν από ρευματικό νόσημα.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΑΓΟΡΟΓΙΑΝΝΗ

www.ertnews.gr

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos