Ένθετο Υγεία: Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις σε κατοίκους ακριτικών νησιών

Ένθετο Υγεία: Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις σε κατοίκους ακριτικών νησιών

Οκτώ χρόνια προσφοράς στους κατοίκους των ακριτικών νησιών μας συμπληρώθηκαν φέτος με την εκστρατεία πρόληψης και  ευαισθητοποίησης από την οργάνωση “Με οδηγό το διαβήτη”. Οι γιατροί -μέλη της οργάνωσης – έκαναν δωρεάν εξειδικευμένες εξετάσεις στους κατοίκους 5 νησιών του Αιγαίου.  Δείτε ακόμα στο Ένθετο για την ΥΓΕΙΑ του ΕΡΤNEWS:  Γλοίωμα: ένας σπάνιος όγκος του εγκεφάλου Το γλοίωμα είναι

entheto-ygeia1906

Οκτώ χρόνια προσφοράς στους κατοίκους των ακριτικών νησιών μας συμπληρώθηκαν φέτος με την εκστρατεία πρόληψης και  ευαισθητοποίησης από την οργάνωση “Με οδηγό το διαβήτη”. Οι γιατροί -μέλη της οργάνωσης – έκαναν δωρεάν εξειδικευμένες εξετάσεις στους κατοίκους 5 νησιών του Αιγαίου. 

Δείτε ακόμα στο Ένθετο για την ΥΓΕΙΑ του ΕΡΤNEWS: 

Γλοίωμα: ένας σπάνιος όγκος του εγκεφάλου

Το γλοίωμα είναι ένας όγκος του κεντρικού νευρικού συστήματος. Πρόκειται για μια σπάνια νόσο, ωστόσο μπορεί να εκδηλωθεί και με συνηθισμένα συμπτώματα, όπως π.χ. ένας ξαφνικός πονοκέφαλος. Στο ένθετο για την ΥΓΕΙΑ του ΕΡΤNEWS ενημερωνόμαστε για τη σπάνια αυτή μορφή καρκίνου και τις διαθέσιμες θεραπείες. 

Στοματική και γναθοπροσωπική κλινική «Παπανικολάου: Κέντρο αναφοράς για όλη τη Β. Ελλάδα

Η Κλινική Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη διαθέτει υψηλού επιπέδου επιστημονικό προσωπικό και εκεί εφαρμόζονται σύγχρονες θεραπείες για κατάγματα, λοιμώξεις και καρκίνο. Πρόσφατα μάλιστα πήρε το “πράσινο φως” για εκπαίδευση γιατρών από όλη την Ευρώπη. 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΑΓΟΡΟΓΙΑΝΝΗ

www.ertnews.gr

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos