Ένθετο Προσβασιμότητα: Το Κ.Π.Ι.Σ.Ν. πρότυπος χώρος για τα άτομα με αναπηρία

Ένθετο Προσβασιμότητα: Το Κ.Π.Ι.Σ.Ν. πρότυπος χώρος για τα άτομα με αναπηρία

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έχει σχεδιαστεί και λειτουργεί έτσι ώστε να είναι πλήρως προσβάσιμο στα άτομα με αναπηρία. Οι συμπολίτες μας με αναπηρία έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν διάφορες υπηρεσίες όπως, μεταξύ άλλων, ξεναγήσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα και Πολυαισθητηριακή Ξενάγηση για επισκέπτες με απώλεια όρασης και τους συνοδούς

enth_prosv

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έχει σχεδιαστεί και λειτουργεί έτσι ώστε να είναι πλήρως προσβάσιμο στα άτομα με αναπηρία.

Οι συμπολίτες μας με αναπηρία έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν διάφορες υπηρεσίες όπως, μεταξύ άλλων, ξεναγήσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα και Πολυαισθητηριακή Ξενάγηση για επισκέπτες με απώλεια όρασης και τους συνοδούς τους. Είχαμε την χαρά να επισκεφθούμε το Κέντρο και να δούμε από κοντά όλες αυτές τις υπηρεσίες.

Δείτε ακόμα στο Ένθετο ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ του ΕΡΤNEWS:

Ένας νέος τρόπος επικοινωνίας για άτομα με προβλήματα ακοής

Μια νέα εφεύρεση από την εταιρεία XRAI Glass θα δίνει – στο άμεσο μέλλον – τη δυνατότητα σε ανθρώπους με προβλήματα ακοής και βαρήκοους να διαβάζουν σε πραγματικό χρόνο, μέσω των γυαλιών τους, συνομιλίες με υπότιτλους μέσω ειδικού λογισμικού.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

www.ertnews.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν