Ένθετο Προσβασιμότητα: Τα βιβλία δεν είναι προσβάσιμα για όλους

Ένθετο Προσβασιμότητα: Τα βιβλία δεν είναι προσβάσιμα για όλους

Χιλιάδες άτομα δεν έχουν πρόσβαση σε βιβλία λόγω κάποιας μορφής αναπηρίας. Ωστόσο λίγα είναι τα βιβλία που μετατρέπονται σε ηχητικά ώστε να μπορούν να τα απολαύσουν όλοι. Στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου, οργανώθηκε εκδήλωση για το σημαντικό αυτό ζήτημα στο χώρο των εκδόσεων. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Δείτε ακόμα στο ένθετο ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ του ΕΡΤNEWS Εθελοντισμός που παρέχει

audiobook

Χιλιάδες άτομα δεν έχουν πρόσβαση σε βιβλία λόγω κάποιας μορφής αναπηρίας. Ωστόσο λίγα είναι τα βιβλία που μετατρέπονται σε ηχητικά ώστε να μπορούν να τα απολαύσουν όλοι.

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου, οργανώθηκε εκδήλωση για το σημαντικό αυτό ζήτημα στο χώρο των εκδόσεων.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

Δείτε ακόμα στο ένθετο ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ του ΕΡΤNEWS

Εθελοντισμός που παρέχει πρόσβαση στη γνώση 

Το «Διαβάζω για τους άλλους» είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που ηχογραφεί βιβλία για τους ανθρώπους με ή χωρίς αναπηρία που δεν μπορούν να διαβάσουν. Δημιουργήθηκε το 2015 από την Αργυρώ Σπυριδάκη και τον Θοδωρή Τσάτσο με σκοπό την ισότιμη πρόσβαση στην γνώση και στη μάθηση για όλους.

«Αλεξιθυμικός Ρουβίκωνας»: Η πρώτη ποιητική συλλογή της Κωνσταντίνας Αλεξανδρίδου

Η Κωνσταντίνα Αλεξανδρίδου είναι ειδική παιδαγωγός και συγγραφέας… Ένα όνειρο, όπως μας διηγείται, την έκανε να ασχοληθεί με την  ποίηση. Στην πρώτη της ποιητική συλλογή, με τίτλο “Αλεξιθυμικός Ρουβίκωνας” αποτυπώνονται καταστάσεις και συναισθήματα όπως ο χωρισμός, ο έρωτας και η αγάπη.

www.ertnews.gr

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos