Ένθετο Προσβασιμότητα: Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ε. αποκλειστικά στο ertnews

Ένθετο Προσβασιμότητα: Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ε. αποκλειστικά στο ertnews

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργος Καπελάκης μίλησε αποκλειστικά στον Μιχάλη Αρβανίτη, στο EΡTNEWS. Αναφέρθηκε στα προβλήματα των Ελλήνων αθλητών, την προετοιμασία τους για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες το 2024 στο Παρίσι αλλά και για τη δική του πορεία στον αθλητισμό. Δείτε ακόμα στο ένθετο για την ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ του ΕΡΤNEWS: Άλλαξε άθλημα λόγω τροχαίου και ανέβηκε στο

pexels-kampus-production-6763736

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργος Καπελάκης μίλησε αποκλειστικά στον Μιχάλη Αρβανίτη, στο EΡTNEWS. Αναφέρθηκε στα προβλήματα των Ελλήνων αθλητών, την προετοιμασία τους για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες το 2024 στο Παρίσι αλλά και για τη δική του πορεία στον αθλητισμό.

Δείτε ακόμα στο ένθετο για την ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ του ΕΡΤNEWS:

Άλλαξε άθλημα λόγω τροχαίου και ανέβηκε στο βάθρο

Ένα νέος αθλητής από την Κύπρο, ο Ανδρέας Αραβής, άλλαξε την ρακέτα του τένις με μία ρακέτα του πινκ πονκ. Αυτό έγινε εξαιτίας ενός τροχαίου που είχε το 2017, το οποίο τον καθήλωσε σε αναπηρικό αμαξίδιο. Χάρη στον αθλητισμό προχωρά μπροστά και διεκδικεί τα όνειρα του. Όπως, είπε στον Μιχάλη Αρβανίτη, επόμενος στόχος του είναι οι Παραολυμπιακοί Αγώνες του 2024.

Μια διαδρομή αγάπης με ένα ποδήλατο

Ο Νίκος Παπαγγελής, σε ηλικία 12 ετών, διαγνώστηκε με οστεοσάρκωμα, μία επιθετική μορφή καρκίνου, η οποία τον οδήγησε σε ακρωτηριασμό του κάτω αριστερού άκρου. Με αρκετή δουλειά και πολλή θέληση κατάφερε σήμερα να είναι Παραολυμπιονίκης ποδηλασίας. Αυτή την φορά πραγματοποίησε μια διαφορετική διαδρομή, διένυσε 260 χιλιόμετρα και βρέθηκε στην Πάτρα για φιλανθρωπικό σκοπό: να συγκεντρωθούν χρήματα για τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “Η Φλόγα”.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

www.ertnews.gr

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos