Ένθετο Προσβασιμότητα: Ο δρόμος προς την κατάκτηση ενός χρυσού Παραολυμπιακού μεταλλίου

Ένθετο Προσβασιμότητα: Ο δρόμος προς την κατάκτηση ενός χρυσού Παραολυμπιακού μεταλλίου

Ο Νάσος Γκαβέλας μπορεί να είναι μόλις 23 ετών αλλά είναι ήδη χρυσός παραολυμπιονίκης με παγκόσμιο ρεκόρ στα 100μ στην κατηγορία Τ11. Τον συναντήσαμε στο Ολυμπιακό Στάδιο και καταγράψαμε την προπόνησή του. Εργάζεται σκληρά μαζί με τον συναθλητή του Σωτήρη Γκαραγκάνη υπό την έμπειρη καθοδήγηση του Νέστορα Κολοβού. Μια τέλεια ομάδα με στόχο να ακούσει τον

METALIO2

Ο Νάσος Γκαβέλας μπορεί να είναι μόλις 23 ετών αλλά είναι ήδη χρυσός παραολυμπιονίκης με παγκόσμιο ρεκόρ στα 100μ στην κατηγορία Τ11. Τον συναντήσαμε στο Ολυμπιακό Στάδιο και καταγράψαμε την προπόνησή του.

Εργάζεται σκληρά μαζί με τον συναθλητή του Σωτήρη Γκαραγκάνη υπό την έμπειρη καθοδήγηση του Νέστορα Κολοβού. Μια τέλεια ομάδα με στόχο να ακούσει τον εθνικό ύμνο και το 2024 στους Παραολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

Δείτε ακόμα στο ένθετο ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ του ΕΡΤNEWS

Η μοναδική ελληνίδα παραολυμπιονίκης στο αλπικό σκι με οπτική αναπηρία

Η Εύα Νίκου είναι η μοναδική παραολυμπιονίκης με οπτική αναπηρία που μαζί με τον συνοδό της Δημήτρη Προφέντζα κατακτούν χρόνο με τον χρόνο πολλές κορυφές στο αλπικό σκι. Μας μιλά για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει αλλά και για το μεγάλο της παράπονο ότι δεν μπορεί να βρει χορηγό για να συνεχίσει με την ίδια δύναμη την πορεία προς την κατάκτηση των στόχων της.

“Πνεύμα σε κίνηση”, ένα ντοκιμαντέρ για τους παραολυμπικονίκες της Κρήτης

Ο σκηνοθέτης Νίκος Παντερμαράκης, σε συνεργασία με το διαδικτυακό κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου, δημιούργησε ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στους Έλληνες Παραολυμπιονικές της Κρήτης. Βραβευμένοι αθλητές με χρυσά, ασημένια και χάλκινα μετάλλια αλλά και νεότεροι, που βρίσκονται σε προετοιμασία για τους μελλοντικούς Παραολυμπιάκους αγώνες, καταθέτουν την μοναδική εμπειρία των αγώνων και μιλούν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

www.ertnews.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν