Ένθετο Προσβασιμότητα: Ένα κορίτσι με αναπηρία που αλλάζει τον κόσμο

Ένθετο Προσβασιμότητα: Ένα κορίτσι με αναπηρία που αλλάζει τον κόσμο

“Η Ζωγραφιά του Θεού“ είναι μία τρυφερή κωμωδία για ένα κορίτσι με αναπηρία, η οποία φιλοδοξεί να αλλάξει τον κόσμο. Ο αιφνίδιος θάνατος της μητέρας της, ξαναφέρνει τον Δημήτρη στην Ελλάδα. Σκοπός του είναι να βάλει την ανάπηρη αδελφή του σε ίδρυμα και να ζήσει ευτυχισμένος με τη σύντροφό του στο πατρικό. Μέσα από συνεχόμενες

zwgrafia_tou_theou

“Η Ζωγραφιά του Θεού“ είναι μία τρυφερή κωμωδία για ένα κορίτσι με αναπηρία, η οποία φιλοδοξεί να αλλάξει τον κόσμο. Ο αιφνίδιος θάνατος της μητέρας της, ξαναφέρνει τον Δημήτρη στην Ελλάδα. Σκοπός του είναι να βάλει την ανάπηρη αδελφή του σε ίδρυμα και να ζήσει ευτυχισμένος με τη σύντροφό του στο πατρικό.

Μέσα από συνεχόμενες κωμικές ανατροπές η κοσμοθεωρία του αλλάζει. Αυτή είναι η υπόθεση της ταινίας, στην οποία πρωταγωνιστεί η Μαρία-Χριστίνα Τζαβάρα, η πρώτη ανάπηρη ηθοποιός που πρωταγωνιστεί σε ελληνική ταινία. Τόσο η πρωταγωνίστρια όσο και ο συγγραφέας και συμπρωταγωνιστής στο έργο, Ιάκωβος Μυλωνάς, μιλούν στον Μιχάλη Αρβανίτη για την ταινία.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

Δείτε ακόμα στο ένθετο ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ του ΕΡΤNEWS

Το 1ο προσβάσιμο φεστιβάλ Hip hop στην Τεχνόπολη

Για να είναι μια συναυλία ή ένα μουσικό φεστιβάλ προσβάσιμο για άτομα με αναπηρία, πρέπει να έχει ράμπες, υπέρτιτλους σε οθόνες, οπτική αναπαράσταση του ήχου, προσβάσιμες τουαλέτες. Αυτές είναι κάποιες από τα βασικές προϋποθέσεις. Μια τέτοια μουσική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων – το πρώτο προσβάσιμο μουσικό φεστιβάλ hip hop για άτομα με αναπηρία.

Ευχαριστούμε την Hyke Productions για την ευγενική παραχώρηση οπτικού υλικού από το “This is Athens Festival”. 

www.ertnews.gr

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos