Έληξε το NBA out του Παπαπέτρου, μένει οριστικά στον Παναθηναϊκό

Έληξε το NBA out του Παπαπέτρου, μένει οριστικά στον Παναθηναϊκό

Οριστική είναι η παραμονή του αρχηγού των πρωταθλητών Ελλάδας στην ομάδα μιας πλέον αποκλείστηκε και το σενάριο μεταγραφής στην κορυφαία λίγκα του κόσμου. Πιο συγκεκριμένα, στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Ιωάννης Παπαπέτρου πριν από περίπου ένα μήνα υπήρχε μια ειδική ρήτρα. Αυτή αφορούσε την περίπτωση μεταγραφής στο NBA. Η καθοριστική ημερομηνία ήταν η 18η

Οριστική είναι η παραμονή του αρχηγού των πρωταθλητών Ελλάδας στην ομάδα μιας πλέον αποκλείστηκε και το σενάριο μεταγραφής στην κορυφαία λίγκα του κόσμου.

Πιο συγκεκριμένα, στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Ιωάννης Παπαπέτρου πριν από περίπου ένα μήνα υπήρχε μια ειδική ρήτρα. Αυτή αφορούσε την περίπτωση μεταγραφής στο NBA. Η καθοριστική ημερομηνία ήταν η 18η Αυγούστου μιας και πρόκειται για την τελευταία ημέρα της προθεσμίας για την ρήτρα.

Με την ημέρα να έχει ολοκληρωθεί και την προετοιμασία του Παναθηναϊκού να έχει αρχίσει, πλέον ο αρχηγός της ομάδας υπολογίζεται κανονικά από τον Δημήτρη Πρίφτη. Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι ακριβώς η ίδια ρήτρα υπάρχει και για το επόμενο καλοκαίρι στο συμβόλαιο του 27χρονου.

Επιμέλεια: Βασίλης Αγριτάκης

Πηγή

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν