Έβρος: Νέες οπισθοχωρήσεις μεταναστών προς την Τουρκία, με τη συνοδεία του τουρκικού στρατού

Έβρος: Νέες οπισθοχωρήσεις μεταναστών προς την Τουρκία, με τη συνοδεία του τουρκικού στρατού

Νέες κινήσεις απομάκρυνσης μεταναστών από τα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο με κατεύθυνση το εσωτερικό της Τουρκίας και υπό τη συνοδεία του τουρκικού στρατού, παρατηρήθηκαν σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα 63 ατόμων αποχώρησαν το μεσημέρι από την τουρκική όχθη των Μαρασίων. Νωρίτερα, μια άλλη ομάδα περίπου 40 ατόμων είχε αποχωρήσει από την τουρκική όχθη, συνοδευόμενη από

Νέες κινήσεις απομάκρυνσης μεταναστών από τα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο με κατεύθυνση το εσωτερικό της Τουρκίας και υπό τη συνοδεία του τουρκικού στρατού, παρατηρήθηκαν σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα 63 ατόμων αποχώρησαν το μεσημέρι από την τουρκική όχθη των Μαρασίων. Νωρίτερα, μια άλλη ομάδα περίπου 40 ατόμων είχε αποχωρήσει από την τουρκική όχθη, συνοδευόμενη από Τούρκους στρατιώτες.

Θυμίζεται πως χθες, ομάδα περίπου 110 ανθρώπων, πήρε ο τουρκικός στρατός από περιοχή της νησίδας στα Μαράσια Έβρου και τους οδήγησε – μέσω Καστανιών – πίσω στην Τουρκία.

Την περιοχή επιθεωρούσε, κατά πληροφορίες, drone της ελληνικής συνοριοφυλακής το οποίο κατέγραφε τις κινήσεις τόσο των Τούρκων στρατιωτών όσο και των μεταναστών.

Η Αθήνα παρακολουθεί από την πρώτη στιγμή τη δραστηριότητα στην περιοχή, με την κίνηση του τουρκικού στρατού να επιχειρεί να μεταφέρει πίσω στην Τουρκία τους μετανάστες, να μοιάζει ασυνήθιστη με βάση όσα καταγράφονταν στο πρόσφατο παρελθόν.

Πηγή fantomas.gr

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos