Άδωνις Γεωργιάδης: Τα μέτρα του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ θα είναι γενναία

Άδωνις Γεωργιάδης: Τα μέτρα του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ θα είναι γενναία

Για τις ανατιμήσεις, την αύξηση του ΑΕΠ και την ελληνική οικονομία μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης στον BS και στην εκπομπή Παρεμβάσεις με τον Σωτήρη Ξενάκη. Ο ‘Αδωνις Γεωργιάδης σε ερώτηση σχετικά με την λειτουργικά της εφαρμογής «Παρατηρητήριο Τιμών» είπε ότι δίνει τη δυνατότητα για σύγκριση τιμών, χαρακτήρισε «πολύ καλό» το να

Για τις ανατιμήσεις, την αύξηση του ΑΕΠ και την ελληνική οικονομία μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης στον BS και στην εκπομπή Παρεμβάσεις με τον Σωτήρη Ξενάκη.

Ο ‘Αδωνις Γεωργιάδης σε ερώτηση σχετικά με την λειτουργικά της εφαρμογής «Παρατηρητήριο Τιμών» είπε ότι δίνει τη δυνατότητα για σύγκριση τιμών, χαρακτήρισε «πολύ καλό» το να πηγαίνουν οι καταναλωτές εκεί που έχει φθηνότερα πράγματα, αφού όπως είπε «έτσι θα μειώσουμε τις τιμές» και έκανε γνωστό ότι, στη δωρεάν εφαρμογή του υπουργείου θα μπουν σε λίγο και τα καύσιμα.

«Κάθε χρόνο μειώνουμε τους φόρους», είπε δίνοντας τα παραδείγματα της μείωσης στην εστίαση και τον ΕΝΦΙΑ, ενώ αναφέρθηκε και στις αναμενόμενες εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ το ερχόμενο Σάββατο. «Η πολιτική της κυβέρνησής μας είναι όσο καλύτερα πάνε τα έσοδά μας, θα μειώνονται οι φόροι».

Διαβάστε περισσότερα στο pireasnow.gr

Πηγή

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν