Οpel: Με 7 νέα μοντέλα το 2017 [pics]

Η Opel ετοιμάζεται να γράψει ιστορία, με την παρουσίαση επτά νέων ή ανανεωμένων μοντέλων μέσα στο 2017. Με σύνθημα το «7 in 17», η επόμενη χρονιά θα είναι πολύ σημαντική για τη γερμανική εταιρεία, αφού θα ανανεώσει πλήρως την γκάμα της προχωρώντας σημαντικά τον στόχο της παρουσιάζοντας 29 συνολικά νέα μοντέλα από το 2016 έως το 2020.

Opel Insignia Country Tourer
Opel Insignia Country Tourer

Την αρχή θα κάνει το νέο Insignia Grand Sport, το οποίο αναμένεται να συνεχίσει την εμπορική επιτυχία του ήδη αναγνωρισμένου Insignia, έχοντας βασικά χαρακτηριστικά τη νέα γενιά κινητήρων, το μειωμένο βάρος και το μοντέρνο εσωτερικό. Αργότερα αναμένεται να παρουσιαστεί και το Insignia Country Tourer, με έμφαση και εμφάνιση εκτός δρόμου.

opel-

Επίσης, ένα ιδιαίτερα σημαντικό μοντέλο για την Opel σίγουρα θα είναι το νέο crossover όχημα με τον κωδικό Crossland X. Το συγκεκριμένο μοντέλο τοποθετείται πάνω από το Mokka X, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της PSA, στην οποία θα χρησιμοποιούν τα νέα Peugeot 2008 και Citroen C3 Picasso.

Opel Ampera-e
Opel Ampera-e

Εξίσου σημαντικό μοντέλο είναι και το Ampera-e, που παρουσιάστηκε στην Έκθεση στο Παρίσι. Πρόκειται για μια ευρωπαϊκή εκδοχή του Chevrolet Bolt, το οποίο έχει και μια μοναδική αυτονομία, της τάξης των 500 χιλιομέτρων.

Opel Vivaro
Opel Vivaro

Τα τελευταία μοντέλα που θα παρουσιάσει η εταιρεία μέσα στο 2017 θα είναι το ανανεωμένο Vivaro, το οποίο θα ανεβάσει πιο ψηλά την άνεση και την ασφάλεια για την κατηγορία των βαν, και ένα νέο crossover μοντέλο που θα πλαισιώσει τα Astra και Zafira.

opel

opel-karl-rocks

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*