Ο Μπράιαν Μέι βοηθά στη φροντίδα των σκαντζόχοιρων της Βρετανίας

Εκτός από τη μουσική, ο Μπράιαν Μέι -κιθαρίστας των Queen– αγαπάει και τους σκαντζόχοιρους. Σύμφωνα και με δημοσίευμα του περιοδικού People, o 71χρονος μουσικός μίλησε στο ντοκιμαντέρ «Save Britain’s Hedgehogs» («Σώστε τους Σκαντζόχοιρους της Βρετανίας») για το έργο που επιτελείται στο Κέντρο Διάσωσης και Προστασίας σκαντζόχοιρων Amazing Grace, που βρίσκεται στο κτήμα του Μέι στο Surrey της Αγγλίας.

Άρρωστοι και τραυματισμένοι σκαντζόχοιροι φιλοξενούνται στο συγκεκριμένο κέντρο και αφού θεραπευτούν, στη συνέχεια απελευθερώνονται και επιστρέφουν στη φύση.

«Αισθάνομαι υπέροχα», είπε ο κιθαρίστας του διάσημου βρετανικού συγκροτήματος . «Η ανταμοιβή είναι η μεγάλη ικανοποίηση όταν σώζεις ζώα. Αισθάνομαι μεγάλη χαρά, που δεν είχα ποτέ ονειρευτεί. Βλέπεις αυτά τα ζώα να έρχονται δηλητηριασμένα, αφυδατωμένα και τα φροντίζεις και στη συνέχεια τα αφήνεις για μια άλλη ευκαιρία στην άγρια φύση, για μένα είναι μια από τις μεγαλύτερες χαρές που είχα ποτέ στη ζωή μου», τόνισε ο δημοφιλής μουσικός.

Ο Μέι και ο συνιδρυτής του κέντρου Amazing Grace ίδρυσαν το κέντρο πριν από τρία χρόνια και μέχρι σήμερα, χάρη στη φροντίδα των υπευθύνων, χιλιάδες τραυματισμένοι σκαντζόχοιροι έχουν επανενταχθεί με επιτυχία στην άγρια φύση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία Brian May: Evan Agostini/Invision/AP

www.ert.gr

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*