Η Initiative Media ανακηρύχθηκε Media agency of the year στα Ermis Awards 2016

Η Initiative Media ανακηρύχθηκε MEDIA AGENCY OF THE YEAR, στην φετινή διοργάνωση των Ermis Awards, αποσπώντας 1 GRAND, χρυσά και 2 αργυρά βραβεία.

Οι καμπάνιες που έφτασαν την Initiative στην κορυφή του βάθρου ήταν:

  • H«ReleaseTheBeast»γιατοπροϊόνMagicτης ΕΛΑΪΣ/Unilever,ηοποίαέλαβε ταGrandErmisMedia, Χρυσό και Aργυρό στην κατηγορία Media/Άλλοι Τρόποι Επικοινωνίας καθώς και Xρυσό στην κατηγορία Media/Χρήση Πολλαπλών Μέσων.
  • Η«Refresh your Mood On The Road»γιατοπροϊόν Lipton Ice TeaηοποίαέλαβεΧρυσόστηνκατηγορία Media/Ραδιόφωνο,καιτέλος
  • η «BreakTheIceOnAir»γιατοπροϊόνCornettoη οποία έλαβε Αργυρόστην ίδια κατηγορία.

Η κατάκτηση των βραβείων αυτών από την Initiative, αλλά και η ανάδειξη της σε Media Agency of the Year, συμπίπτει με τον φετινό εορτασμό των 25 χρόνων της στην Ελλάδα, και αποτελεί την επισφράγιση της πολύ επιτυχημένης πορείας της εταιρίας στην αγορά των mediaόλα αυτά τα χρόνια.

Ο Μιχάλης Γκάλγκος, CEOτης Initiative μας είπε: «Δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε καλύτερο και ωραιότερο τρόπο εορτασμού της 25ετούς πορείας μας στην αγορά, από την ανάδειξη μας σε Media Agency of the Year. H διάκριση αυτή αποτελείμιαακόμηεπιβεβαίωσητηςδυναμικής κουλτούρας και του ανήσυχου μας πνεύματος αλλά καιισχυρήαπόδειξητηςσυνεχούςεπένδυσηςστους ανθρώπους μας, οι οποίοι με τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση τους έφεραν στην εταιρία μας αυτή την διάκριση».

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*