Ηλιόπουλος: Πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί ο ραδιοφωνικός σταθμός Αθήνα 9,84 (audio)

Έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής στα του δήμου της Αθήνας να συζητάμε προγραμματικά και συγκεκριμένα σε ένα μη τοξικό κλίμα και είναι κρίσιμο για κάθε πολίτη της Αθήνας να παρακολουθήσει την συζήτηση. Πιστεύω ότι μπορούμε να διατηρήσουμε αυτό το καλό κλίμα περί διαλόγου, δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Νάσος Ηλιόπουλος στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου, σχολιάζοντας το χθεσινό debate των υποψηφίων για το δήμο της Αθήνας.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν σε υποβαθμισμένες κυρίως περιοχές της Αθήνας, όπως στο αποχετευτικό δίκτυο σε κάποιες περιοχές και συμπλήρωσε ότι η Αθήνα για το 2018 εκτέλεσε λιγότερα από το 40% του προϋπολογισμού για την καθαριότητα, αυτή η μη απορρόφηση των χρημάτων- πρόσθεσε- είχε αντίκτυπο στην καθαριότητα της πόλης. Και συμπλήρωσε ότι δεν αξιοποιήθηκαν χρήματα για τον φωτισμό της πόλης, φωτισμός απαραίτητος για την για ασφάλεια των πολιτών.

Ο κ. Ηλιόπουλος υπογράμμισε ότι υπάρχουν συγκεκριμένα χρηματοδοτικά εργαλεία που ο δήμος της Αθήνας μπορεί να αξιοποιήσει για να υποστηρίξει στοχευμένες δράσεις του.

Σε ό,τι αφορά τον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 επεσήμανε ότι είναι πολύτιμος για την πόλη, πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί και οφείλει ο πρώτος δήμος της χώρας να έχει έναν δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Αλέκα Σταυροπούλου

www.ert.gr

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*