Ζαχαριάδης: Η χθεσινή μέρα απέδειξε ότι τα σενάρια της καταστροφής δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα (audio)

Είναι ντροπιαστικό και απάνθρωπο αυτό το έγγραφο, εμείς έχουμε ανοιχτό πόλεμο με τέτοιες λογικές και νοοτροπίες και προσκαλούμε τους εργαζόμενους που υφίστανται τέτοιες παράνομες πρακτικές να τις δημοσιοποιήσουν και θα τους στηρίξουμε, δήλωσε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου, αναφερόμενος στο έγγραφο της διευθύντριας μεγάλου σούπερ μάρκετ » να χαμογελάτε.»

Στο θέμα της έκδοσης του 10ετούς ομολόγου ο κ. Ζαχαριάδης είπε ότι η χθεσινή μέρα απέδειξε ότι όλα αυτά τα σενάρια της μιζέριας, της καταστροφής δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Σε ερώτηση για το αεροσκάφος που προσγειώθηκε στην Αθήνα με επιβαίνοντα τον υπουργό Εξωτερικών της Βενεζουέλας είπε ότι έκανε ανεφοδιασμό στην Αθήνα, όπως τόσα αεροπλάνα κάνουν. Και συμπλήρωσε ότι εμείς δεν κάνουμε μυστική, ή φανερή διπλωματία όπως έκανε η κα Σπυράκη με τον Φρέντο ή τον κ. Ζάεφ, αυτό είναι -κατά τη γνώμη μου- ένα επικοινωνιακό εφεύρημα, αντί να συζητάμε για την επιτυχία του 5ετούς και 10 ετούς ομολόγου, να συζητάμε για τη Βενεζουέλα…Για παιδεραστία πάντως δεν μπορούν να μας κατηγορήσουν γιατί είναι αλλού λερωμένα τα πράγματα, σημείωσε ο κ. Ζαχαριάδης.

Σε ό,τι αφορά την πορεία της Ευρώπης είπε ότι η Ευρώπη κινδυνεύει από την σκλήρυνση και την ακαμψία ανθρώπων όπως ο κ. Όρμπαν, αλλά και εντός της ΝΔ, έχουν αντιπρόεδρο της ΝΔ, τον κ. Γεωργιάδη, τον αμετανόητο ακτιβιστή της Δεξιάς, τον κ. Βορίδη. Ο Ορμπανισμός είναι μια πραγματικότητα δυστυχώς και για την ελληνική Δεξιά, τόνισε.

Ερωτηθείς για το πόρισμα της τραγωδίας στο Μάτι και αν ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την κ. Δούρου ο κ. Ζαχαριάδης είπε χαρακτηριστικά: «Απολύτως. Η έρευνα πρέπει να προχωρήσει απερίσπαστα μέχρι τέλους και όταν βγει η ετυμηγορία θα δούμε τι έχει γίνει.»
Και σε ερώτηση για το ΚΙΝ.ΑΛ τοποθετήθηκε λέγοντας ότι αυτό που λένε για στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί εκ των πραγμάτων σε στρατηγική ήττα των προοδευτικών απόψεων και σε στρατηγική νίκη της Δεξιάς.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

www.ert.gr

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*